Skip to content

Plantenbieb Weert geopend

11 april 2024 | 14:11

Het voorjaar is begonnen en de natuur komt weer tot leven. Bij veel mensen zorgt al dat frisse groen weer voor kriebels om aan de slag te gaan met planten. De temperaturen zijn nu voldoende hoog en dus is de Plantenbieb Weert geopend.

Plantenbieb Weert

Deze plantenbieb heeft als doel om mensen de mogelijkheid te geven om stekjes te ruilen of mee te nemen voor een kleine vergoeding. Het gaat om zowel binnen- als buitenplanten. De Plantenbieb Weert is sinds kort verhuisd naar een andere plek op Moesel, Julianalaan 54 in Weert. “We proberen de liefde voor planten en duurzaamheid te verspreiden in Weert en een community op te bouwen van gelijkgestemde“. Wil je op de hoogte blijven van de Plantenbieb? Meld je dan aan bij de Facebookgroep ‘Plantenbieb Weert’.

Vanaf vandaag is de plantenbieb ook een ‘voedselbank voor bijen’ onder de noemer ‘Voer de bij bij’. Er zijn zakjes bloemenzaad te vinden die ze door heel Nederland op 22 april gaan zaaien om te bijen te helpen. Er is sprake van een biodiversiteitscrisis en moeten nu gaan handelen. Doe je mee?

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_16-Kom-met-je-kleuters-naar-de-kabouters-in-De-Groote-Peel-Marijke-Vaes-Schroen
Herfstfeest op het Kabouterpad
20 oktober 2024 | 19:00
Carnaval-confetti-feest-Depositphotos-KarepaStock
Koop snel je kaartje
20 oktober 2024 | 18:00
Rekenmachine-papier
Inzicht besparingen, regelingen en toeslagen
20 oktober 2024 | 17:00
2024_10_20-Eenzijdig-ongeval-op-A2-bij-Weert-31
Auto over de kop
20 oktober 2024 | 16:32

Advertentie