Skip to content

Vrijeschool Waldorf Wertha kiest voor eigen gezond ontbijtje bij Koningsspelen

20 april 2024 | 16:00

De kinderen van de Waldorf Wertha Vrijeschool in Weert kregen vrijdagochtend, voordat de Koningsspelen begonnen, een alternatief biologisch en duurzaam ontbijt.

Vrijeschool Waldorf Wertha

Daarvoor had de school lokale bedrijven en ouders benaderd die heerlijke gezonde producten verzorgden, gratis of tegen inkoopprijs. De Koningsspelen werden een week eerder gevierd vanwege de meivakantie die voor deze leerlingen nu begint. Met de lekkere verse broodjes en het beleg van ‘Ut Muuëletentje’ en ‘De Kweeckerij’ uit Weert, appelsap van ‘Aards’ uit Ospel en zuivel van ‘Zuivelboerderij Avezaat’ uit Leveroy, kon de dag goed beginnen.

Ontbijt
Een grote landelijke supermarktketen verzorgt elk jaar het ontbijt voor de meeste scholen in Nederland wat een mooi initiatief is, maar de leerkrachten van Waldorf Wertha vinden dat een biologisch, duurzaam ontbijt beter past binnen de identiteit van de school.

De kinderen hebben genoten van het heerlijke ontbijt en de leuke spelletjes. Waldorf Wertha bedankt de lokale bedrijven en de ouders voor deze mooie bijdrage!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie