Skip to content

Nieuwe outfit voor Toons Toppers 2024

22 april 2024 | 11:23

De Toons Toppers 2024 van het Toon Hermans Huis Weert e.o. zijn al enige weken aan het trainen voor de beklimming van de Mont Ventoux op 5 en 6 september a.s.

Toons Toppers 2024

Donderdagavond 18 april kregen zij allemaal een prachtig nieuw fiets- of wandelshirt uitgereikt. Zo kunnen zij zich nog meer eensgezind voorbereiden op de beklimming van de magische berg. Dit geschenk is mogelijk gemaakt dankzij de sponsoring door Mansvelt Infra-ontwikkeling en Management en Dwars Makelaars (beide voor de derde keer in successie) en Glashelden uit Beringe. Thijs Mansvelt, Maarten van Laer (Dwars Makelaars) en Cees Kersten (Glashelden) reikten de shirts donderdagavond voor het begin van de training uit.

Maar liefst 38 Toons Toppers (15 fietsers en 23 wandelaars) gaan in september de uitdaging aan om de berg te beklimmen. Ieder met zijn of haar eigen achtergrond en motivatie. Sommigen zelf ziek of herstellende, anderen als naaste of nabestaande. Maar allen eensgezind in hun motivatie om de uitdaging aan te gaan.

Daarnaast willen ze zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF ten behoeve van onderzoek naar genezing van kanker en voor het Toon Hermans Huis in Weert. Het huis is een centrum voor leven met en na kanker. Mensen in de regio die in aanraking komen met kanker (ook de naasten en nabestaanden) worden in het huis ondersteund in het omgaan met deze ziekte.

Wil je de Toons Toppers ook steunen? Dat kan via deze website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Vacature-nederweert
Bekijk de laatste vacatures
19 oktober 2024 | 18:00
Grote-rommelmarkt-Leveroy
Elektra, huisraad, speelgoed, kleding, boeken…
19 oktober 2024 | 17:00
Burgernet_gezocht
Tips, bel 112
19 oktober 2024 | 16:52
2024_10_19-Open-dag-bij-Stichting-Gezond-Ontspannen-in-Nederweert
Kom een kijkje nemen!
19 oktober 2024 | 16:00

Advertentie