Skip to content

Albert Heijn voor de zesde keer verkozen tot favoriete bijbaanwerkgever

Redactie
23 april 2024 | 12:00

Advertentie

Albert Heijn is voor de zesde keer op rij door scholieren en studenten verkozen tot favoriete werkgever voor een bijbaan. Evenals voorgaande jaren is Albert Heijn ook dit jaar de meest favoriete werkgever voor een bijbaan in het onderzoek van Intelligence Group, waarin scholieren en studenten wordt gevraagd bij welke organisatie zij het liefst een bijbaan willen.

Albert Heijn

Veel jongeren doen bij Albert Heijn hun eerste werkervaring op. Eén op de vijf Nederlanders is ooit begonnen met werken bij Albert Heijn. Albert Heijn biedt scholieren en studenten met een bijbaan werkervaring en zo een goede start op de arbeidsmarkt. Zo kunnen scholieren bijvoorbeeld gebruik maken van gratis online (eind)examentraining en kunnen zij diverse leer-werktrajecten volgen zoals MBO- en HBO-duaal. En veel collega’s groeien door naar andere (fulltime) functies, ook na het afronden van een studie.

Edward Both, directeur talent en organisatie bij Albert Heijn: “We zijn trots op al onze ‘bijbaners’ en natuurlijk ook op de mooie erkenning. Deze collega’s leveren een enorme bijdrage voor onze klanten. We vinden het belangrijk dat zij bij ons vinden wat ze zoeken: een betekenisvolle baan in een fijne werkomgeving waar je jezelf kan zijn en volop kansen hebt om door te groeien. En dat natuurlijk naast goede arbeidsvoorwaarden, veel plezier en flexibiliteit. Of dat nu in een van onze winkels, home shop centers, distributiecentra of ons hoofdkantoor is. Zo dragen we samen met alle 125.000 collega’s bij aan een gezonde, sociale en duurzame samenleving.”

Meer dan zomaar een (bij)baan
Werken bij Albert Heijn is meer dan zomaar een (bij)baan, dat is de boodschap van de documentaire ’Meer dan super’ die afgelopen najaar in première ging. De documentaire geeft een bijzondere en intieme kijk in het leven van acht Albert Heijn-collega’s en laat onder meer zien wat het betekent om als bijbaner bij Albert Heijn te werken. Voor iedereen die meer wil weten over werken bij Albert Heijn of naar een (bij)baan zoekt, ga dan naar de website werk.ah.nl, het zoeken van een baan wordt hier zo snel, eenvoudig en simpel mogelijk gemaakt.

Albert Heijn Heerschap biedt nóg meer extra’s
Albert Heijn Heerschap voegt daar nog meerdere voordelen voor medewerkers aan toe. Zo ontvangen alle medewerkers 10% korting op hun boodschappen, korting op uitjes en de grootste merken en worden de leukste personeelsfeesten georganiseerd met de gaafste artiesten. Daarnaast ontvangen medewerkers een vriendenbonus t.w.v. €50,- wanneer ze een nieuwe collega aandragen. De nieuwe collega ontvangt ook €50,- wanneer hij of zij minimaal de proeftijd doorloopt.

Heerschap Groep ‘Meest inclusieve ondernemer Midden-Limburg’
Heerschap Groep won op woensdag 17 april de Konnekt’os MVO Prijs. Hiermee mag dit familiebedrijf zich de komende twee jaar Meest Inclusieve Ondernemer van Midden-Limburg noemen. Bij hun zeven Albert Heijns en eigen bakkerij werken 872 medewerkers die ze als hun grootste goed zien. Of zoals HR adviseur Laura Janssen het treffend in haar pitch verwoordde: “Succes is de optelsom van al onze talenten.”

Daar voegde ze nog aan toe dat het niet de vraag óf iemand talent heeft, maar meer hoe je als werkgever ervoor zorgt dat het talent tot uiting komt. “Dat is en blijft maatwerk en daar is persoonlijke aandacht voor nodig. Dat hoef je natuurlijk niet alleen te doen. Met de samenwerking van diverse partners zijn er ontzettend veel kansen en mogelijkheden. Zie bijzonder en inclusiviteit als normaal, zou ik anderen mee willen geven. Met die mindset kom je volgens mij heel ver!”

Goed voor maatschappij en voor eigen mensen
De vijfkoppige jury prees de manier waarop Heerschap Groep midden in de maatschappij staat. In goederen én in samenwerking. Hierbij doelt de jury op de steun waar maar liefst 76 sport-, scouting-, en carnavalsverenigingen in de regio op mogen rekenen. Samen met de investering die ze geven aan hun medewerkers om zich verder of breder te ontwikkelen, maakt van Heerschap Groep een terechte winnaar.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Oktoberfest bierpullen bier feest Depositphoto franky242
Dresscode: Tiroler.
27 september 2024 | 20:30
Sport bij Nederweert24 MEOS september 2024
Een nieuwe aflevering staat voor je klaar
27 september 2024 | 19:00
Bevrijdingsconcert Nederweert - Event Image
Bevrijdingsconcert Nederweert
27 september 2024 | 18:30
Scouting Venlo door Nederweert 2
Rond 04:00 – 06:00 uur in Nederweert
27 september 2024 | 17:00

Advertentie