Skip to content

Vrijwilligers in het zonnetje gezet

Redactie
23 april 2024 | 18:00

Advertentie

Gewaardeerd schouderklopje

De bewoners van Antonius-Veste, Agneshof-7 en deelnemers aan activiteiten van Franciscanessenhof en de Buurt waren uitgenodigd op de jaarlijkse bewonersbijeenkomst in ‘De Deel’, de ontmoetingsruimte van Antonius-Veste. Tijdens deze bijeenkomst werden de 17 vrijwilligers blij verrast op een welgemeend schouderklopje namens de bewoners.

Tjeu Hendrix en Jacob Houf, inwoners van Antonius-Veste, hebben een ingelijste waardering aangeboden aan voorzitter Jos Linssen voor alle vrijwilligers en bestuur.

Met de tekst

Als bestuur en vrijwilligers hebben jullie je tijd en energie gegeven door onze Stichting te ondersteunen en te versterken. Jullie vrijwilligers zijn de ruggengraat van het geheel en zonder jullie onvermoeibaar werk was er niet bereikt wat er in 13 jaar allemaal is georganiseerd. Dit woord van dank is een symbolisch gebaar van dank en waardering voor jullie onvermoeibare inzet. Namens alle bewoners van Antonius-Veste willen we nogmaals bedanken voor al het werk en toewijding. Jullie maken het verschil en wij zijn enorm dankbaar voor de inzet voor iedereen.

Aangeboden namens alle bewoners van Antonius-Veste. Nederweert april 2024

Dit schouderklopje geeft ons als vrijwilligers innerlijke energie en dat is juist de drijfveer en voldoening voor ons vrijwilligerswerk. Ook tijdens onze activiteiten krijgen wij veel waardering van deelnemers maar deze bevestiging doet innerlijk veel met een vrijwilliger en daar zijn wij heel dankbaar voor.” aldus de voorzitter. “Hartelijk dank hiervoor namens alle vrijwilligers van Stichting Antonius-Veste.”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00

Advertentie