Skip to content

Moulin Blues richt zich op de volgende generatie

Redactie
25 april 2024 | 20:00

Advertentie

Op 3 & 4 mei vindt in Ospel, de 37e editie van het Moulin Blues Festival plaats. Wederom belooft het een hele mooie en gezellige editie te worden met artiesten en bezoekers van over de gehele wereld. Dit jaar richt de organisatie zich op de volgende generatie; niet alleen qua programmering maar ook gericht op het jongere publiek.

Moulin Blues

De voorbereidingen voor Moulin Blues 2024 zijn in volle gang: het festivalterrein wordt voorbereid en opgebouwd en achter de schermen is het druk met artiesten, vrijwilligers en logistieke planning.

Moulin Blues
Voor velen betekent Moulin Blues de opening van het festivalseizoen. Op 3 en 4 mei 2024, veranderen de Ospelse velden in een oergezellig muziekwalhalla waar artiesten en liefhebbers vanuit alle windrichtingen op af komen. Scheurende gitaarsolo’s, swingende piano-riffs, knallende drumsolo’s in een intieme sfeer, beloven weer menig bezoeker het kippenvel op de armen te bezorgen. In totaal treden er tijdens het tweedaagse festival 25 artiesten op, in twee (verwarmde) tenten.

Programma Moulin Blues 2024
Ook dit jaar verrast Moulin Blues met een mix van zowel gearriveerde artiesten als jong blues- en rootstalent. Zo komt o.a. blues- & soulveteraan Robert Finley naar Ospel, is er de langverwachte terugkeer van Danielle Nicole en is er een keur van jong bluestalent als D.K. Harell, the Cinelli Brothers en McKinley James dat ongetwijfeld gaat verrassen.

Korting voor de volgende generatie
Als stimulans om ook jongere bezoekers kennis te laten maken met het festival, biedt de organisatie deze jongere bezoekers een korting aan. Zij die geboren zijn na 5 mei 1999, krijgen een 50% korting op het toegangsticket.Deze dagtickets zijn enkel verkrijgbaar aan de dagkassa op vertoon van een geldig identiteitsbewijs en zijn onbeperkt voorradig.

Kinderen tot en met 15 jaar (met begeleider) hebben gratis entrée (er kan gevraagd worden naar legitimatie!). Meer informatie vind je op de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie