Skip to content

Peelpodium van start met T-Bone Stringband

Redactie
25 april 2024 | 10:00

Advertentie

Op zondag 5 mei start het muzikale Peelpodium bij buitencentrum De Pelen met een optreden van de T-Bone Stringband. Van mei t/m september zijn er bijna elke zondag – en soms ook op zaterdag – muziekvoorstellingen in het overdekte Amfitheater van het bezoekerscentrum bij De Groote Peel. Er zijn telkens twee voorstellingen; om 13.30 en 15.00 uur. Entree is een vrijwillige bijdrage en iedereen is welkom! Het buitencentrum van Staatsbosbeheer ligt aan de Moostdijk 15 in Ospel.

De Groote Peel

Peelpodium met T-Bone Stringband
De T-Bone Stringband is een vierkoppige band met als specialiteit een mix van Bluegrass, Folk & Americana. Al hun nummers hebben smaakvolle meerstemmige zangpartijen met een gepeperde instrumentale saus. Net als de bandleden is hun muziek niet bepaald flauw te noemen. De ongezouten “murderballads” worden met veel genot ten gehore gebracht, net als de tongstrelende verhalen over verpieterde liefdes en geschifte relaties. T-Bone komt het best tot zijn recht in een akoestische setting en met een passend drankje erbij.

De T-Bone Stringband speelt op 5 mei twee sessies; om 13.30 en 15.00 uur in het overdekte Amfitheater van het buitencentrum. Entree is een vrijwillige bijdrage die ten goede komt aan de organisatie van het Peelpodium.

Peelpodium voor en door de streek
Buitencentrum De Pelen heeft een klein, gezellig en overdekt Amfitheater waar muziekvoorstellingen worden gespeeld. Op deze prachtige plek presenteren muzikanten zich voor eigen publiek. Het programma is zeer divers; van cover tot eigen liedje en van solist tot band. Doel van het Peelpodium is om mens en natuur met elkaar verbinden. Immers, het buitencentrum ligt bij de ingang van het Nationaal Park De Groote Peel, een prachtig hoogveengebied waar je heerlijk kunt wandelen.

Het programma van mei en juni is:

  • zondag 12 mei: Blended
  • zondag 26 mei: Join In & Friends
  • zondag 2 juni: Toffel Vier
  • zondag 9 juni: Jee & Vee
  • zondag 16 juni: Joey Boss
  • zondag 23 juni: Limburgse Jônges
  • zondag 30 juni: Tössedoôr

Buitencentrum De Pelen, startpunt van natuurbeleving
Voor of na afloop van een voorstelling kan je heerlijk struinen door de winkel van het buitencentrum. Hier vind je (natuur)boeken, streekproducten en souvenirs. Voor een hapje en drankje kan je in de Peelkiosk en – op zondag – in de Peelboerderij terecht. Het buitencentrum is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vind je op de website of neem contact op met het buitencentrum via: depelen@staatsbosbeheer.nl of telefonisch: 0495 – 641 497.

Foto: T-Bone Stringband

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie