Skip to content

Opbouw Moulin Blues in volle gang

Redactie
2 mei 2024 | 14:23

Advertentie

Nog een dag te gaan en dan zal de Bluesmuziek weer in Ospel te horen zijn maar zijn ze er al klaar voor? Natuurlijk niet, de laatste loodjes, de finishing touch moet nog gebeuren en daarom wordt er ook vandaag weer volop gewerkt op het festival terrein.

Moulin Blues

Soms is er een kleine tegenslag zoals hekwerken die zijn omgewaaid afgelopen nacht, een vrachtwagen die vast komt te zitten in de natte onderlaag, maar ze laten de moed niet zakken en er wordt weer een tandje extra bijgezet. Op de dronefoto is te zien dat er tussen de hoofdtent en het Blues Café een soort van horecaplein gemaakt is. Dit gaat zeker een zeer gezellige plek worden voor een mooi samenzijn met een heerlijk glas bier.

Ook dit jaar verrast Moulin Blues met een mix van zowel gearriveerde artiesten als jong blues- en rootstalent. Zo komt o.a. blues- & soulveteraan Robert Finley naar Ospel, is er de langverwachte terugkeer van Danielle Nicole en is er een keur van jong bluestalent als D.K. Harell, the Cinelli Brothers en McKinley James dat ongetwijfeld gaat verrassen.

Korting voor de volgende generatie
Als stimulans om ook jongere bezoekers kennis te laten maken met het festival, biedt de organisatie deze jongere bezoekers een korting aan. Zij die geboren zijn na 5 mei 1999, krijgen een 50% korting op het toegangsticket.Deze dagtickets zijn enkel verkrijgbaar aan de dagkassa op vertoon van een geldig identiteitsbewijs en zijn onbeperkt voorradig.

Kinderen tot en met 15 jaar (met begeleider) hebben gratis entrée (er kan gevraagd worden naar legitimatie!). Meer informatie vind je op de website.

Lees alles over Moulin Blues Ospel op de speciale Moulin Blues pagina van Nederweert24

Foto’s John Linders

Advertentie

6 Reacties

  1. Heel veel succes! Prachtig dat het festival veel mensen een mooie dag bezorgen. Misschien wel een tip…vorig jaar had een jongen uit Haler zijn cowboyhoed in de dixie laten vallen. Omdat er geen deksel op het gat lag, zat z”n hele hoed onder de stront

  2. Wouter ben je depressief of ben je aan de alcohol? Ga iets nuttigs doen. Veel succes Moulin Blues! Groet Wil

  3. Dag Wil.
    Zit je ons met je achternaam in ze zeik te nemen?

  4. Hoog niveau reacties. Ik pak de popcorn vast.

  5. Gratis tip voor jongens uit Haler, doe geen cowboyhoed op naar Moulin Blues, er is een verhoogd risico aanwezig dat deze in een Dixie valt.

  6. Yeaaaaa wij zijn er straks bij heb er zin in hoop mooi weer dan kan de dag niet meer stuk yeaaa


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie