Skip to content

Open dag Kanaalzone Weert

Redactie
7 mei 2024 | 14:08

Advertentie

Op zaterdag 25 mei presenteert BIZ Kanaalzone I & II een gezamenlijke open dag. Bedrijven openen de gehele middag de deuren onder de gethematiseerde noemer Kamp Kanaalzone. Twee weken voor aanvang is het volledige programma bekend.

Kanaalzone Weert

De Weerter Kanaalzone kent een uiterst veelzijdig aanbod met grote en kleine bedrijven in veel verschillende branches. Een zichtbaar deel daarvan is industrie, maar het bedrijventerrein herbergt ontzettend veel meer. Om bezoekers kennis te laten maken wordt de gezamenlijke open dag gethematiseerd aangeboden als Kamp Kanaalzone, een ontdekkingsmissie langs lokale bedrijven.

Bezoekers ontdekken aan de hand van een missiekaart de deelnemende bedrijven die speciaal voor deze dag de deuren openen en een rondleiding voor en achter de schermen geven. Met de ‘ontdekkingsmissie’ wordt benadrukt dat er zaken te ervaren zijn die anders niet zomaar kunnen, met name de rondleidingen achter de schermen bij deelnemende bedrijven.

Basiskamp
Centrale locatie van het evenement is het zogenoemde Basiskamp, een ingericht plein aan de Drukkerijstraat (parkeerplaats Life Style Vitae). Hier kunnen bezoekers genieten van een gratis kopje koffie, thee of glaasje fris, aangeboden door BIZ Kanaalzone. Het plein wordt van sfeer voorzien door de klanken van live band The Golden Oldies. Kloppend hart van het Basiskamp is de infomarkt, waar een aantal bedrijven zich alvast voorstelt en leuke acties presenteert.

Vanuit het basiskamp kunnen bezoekers op eigen gelegenheid de geopende bedrijven bezoeken of gebruik maken van gratis elektrische shuttles die de gehele middag een route als ‘ontdekkingstocht’ rijden.

Junior missie
Kamp Kanaalzone is leuk voor jong en oud. Zo kan de jeugd op het kinderplein van het Basiskamp de uitdaging aangaan op de stormbaan en precisie oefenen op de midgetgolfbaan. Daarnaast is er een zogenoemde Junior missie: vind alle letters bij de deelnemende bedrijven, combineer ze tot het juiste antwoord en maak kans op een van de vijf bioscoopbonnen. Het spel staat uitgelegd op de missiekaart, het programmaboekje dat op het Basiskamp en bij alle deelnemende bedrijven te verkrijgen is.

Parkeren
Omdat de parkeerplaats van Life Style Vitae is ingericht als het centrale plein, wordt voor parkeren verwezen naar een extra parkeerstrook op de Industriekade. Met bebording wordt de juiste aanrijroute aangegeven en verkeersregelaars leiden alles in goed banen. Vanwege te verwachten drukte roept de organisatie op om wanneer mogelijk met de fiets te komen.

Een overzicht van deelnemende bedrijven is te vinden op www.kanaalzoneweert.nl.

Advertentie

1 Reactie

  1. Langs dat kanaal toch gekke dingen meegemaakt. Menig fietsen en invalide karretjes zijn erin gebonjourd. Een maatje is er nog ooit- met z’n broek op zijn knieën -erin gesodemieterd…prachtig!


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie