Skip to content

Oud papier inzameling Budschop komende zaterdag bij voormalige brandweerkazerne

Redactie
10 mei 2024 | 9:27

Advertentie

Archieffoto voormalige brandweerkazerne Gutjesweg Nederweert

De oud-papier inzameling, aanstaande zaterdag (11 mei 2024) in Budschop, wordt verplaatst van het Rochusplein naar de voormalige brandweerkazerne aan de Gutjesweg. Papier kan worden gebracht tussen 9.00 uur en 12.00 uur.

Oud papier

Het Rochusplein is deze week niet beschikbaar vanwege Timmerdorp XXL en Dozendorp. De organisatie van het evenement, Jong Nederland Budschop, roept bestuurders overigens op om de komende dagen niet te parkeren op en in de omgeving van het plein.

Advertentie

3 Reacties

  1. Heb zelf ook een tijdje- als vrijwilliger -geholpen bij de inzamelingen. Stond bij de container en stapelde tactisch de container vol. Heb daar wel wat vervelende dingen meegemaakt. …Heb met m’n blote handen ooit plots een klatslap beet gepakt. En in een vlaaidoos bleek een hoop stront te zitten.. .wil je wat voor de maatschappij betekenen…..krijg je dat

  2. Nou Wouter, van een beetje stront ga je niet dood, niet leuk natuurlijk maar je bent waarschijnlijk niet in dienst geweest…daar maken ze van jongens mannen en leren ze nog wat opruimen is, ik moest laatst op de kamer van een van de kleindochters een stekker uit een tablet halen, ben zelden zo geschrokken van de wanorde…overal vuile kleren etc…

  3. Wat is een klatslap? Ik heb vroeger nog. in dienst gezeten .met -20 in een schuttersputje . waren nog eens andere tijden .


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie