Skip to content

Nederweert loopt op rolletjes!

Redactie
13 mei 2024 | 19:00

Advertentie

Het is weer bijna zo ver, de jaarlijkse rolstoeltocht komt eraan! Alle inwoners uit Nederweert met een rolstoel of scootmobiel zijn van harte welkom om deel te nemen, samen maken we er ook dit jaar weer een groot succes van.

Rolstoeltocht

De rolstoeltocht van 4 km is op woensdag 5 juni en start om 18:00 uur
Het start- en eindpunt van de rolstoeltocht is bij zorgcentrum St. Joseph, halverwege de route vindt de rustpauze plaats bij Sportpark Merefeldia. Tijdens de rustpauze kan onder het genot van koffie of thee met wat lekkers geluisterd worden naar livemuziek. De kosten om deel te nemen zijn 7,50 euro, elke deelnemer mag één begeleider meenemen (de begeleider hoeft geen deelnamekosten te betalen). Bij slecht weer wordt de rolstoeltocht verplaatst naar woensdag 12 juni.

Deelnemen met een (elektrische) rolstoel of scootmobiel
Iedereen met een (elektrische) rolstoel of scootmobiel mag deelnemen. Mocht iemand niet in het bezit zijn van een eigen rolstoel maar wel graag willen deelnemen, dan kan de organisatie (kosteloos) een rolstoel regelen. Tijdens het aanmelden kan dit doorgegeven worden op het inschrijfformulier.

Doe je mee? Geef je dan snel op!
Mensen die graag deelnemen aan de rolstoeltocht kunnen zich vóór vrijdag 24 mei inschrijven bij de receptie van zorgcentrum St. Joseph, Brugske 16 in Nederweert (de receptie is open op werkdagen tussen 08.30-17.00 uur). Mocht iemand willen deelnemen maar geen begeleider kunnen vinden, dan zorgt de organisatie voor een vrijwilliger tijdens de rolstoeltocht. Let op, er kunnen maximaal 80 rolstoelgebruikers deelnemen (vol=vol).

Helpen als vrijwilliger?
Helpende handjes zijn altijd welkom, ook voor de rolstoeltocht worden daarom nog vrijwilligers gezocht. Voornamelijk voor het duwen van de rolstoelen, wil je je hiervoor inzetten? Geef je dan op bij de receptie van St. Joseph (088-9878800).

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30

Advertentie