Skip to content

‘Kom bij ons korps en wordt brandweerman – brandweervrouw!’

Redactie
15 mei 2024 | 18:30

Advertentie

Wil jij deel uitmaken van het Nederweerter brandweerkorps met veel kameraadschap? Bij brandweer Nederweert krijg je niet alleen een brede interne opleiding, maar ook volop mogelijkheden om door te groeien. Of je nu chauffeur, bevelvoerder of onderdeel van de verkenningseenheid wilt worden, bij hen krijg je de kans.

Brandweer Nederweert

Niet alleen investeren ze in jouw vakbekwaamheid, maar ze waarderen ook jouw tijd. Daarom ontvang je een ruime vergoeding voor zowel je les-, oefenuren als je uren tijdens een uitruk. Binnen brandweer Nederweert staan ze voor onderlinge steun en houden ze de focus op continue leren van elkaar. Samenwerken is essentieel en zorgt ervoor dat ze als team goed op elkaar ingespeeld zijn.

Je gewone (gezins)leven, je baan en je passie voor de brandweer gaan samen. Brandweer Nederweert biedt afwisselende momenten naast je dagelijkse verplichtingen, inclusief familieactiviteiten en andere uitstapjes. Na een oefening op woensdagavond, sluiten ze graag gezellig af met een drankje. Denk je dat je niet voldoet aan alle eisen? Geen zorgen. Ervaring is niet vereist. Je hoeft niet technisch opgeleid te zijn, super sterk te zijn, of áltijd beschikbaar te zijn. Het enige wat ze van jou vragen is dat je contact met hen opneemt voor een kennismaking en verdere uitleg. Zeker weten dat je dan nóg enthousiaster bent want je komt gewoon vijf keer mee oefenen. Zo leer jij de korpsleden kennen en ervaar jij pas écht wat het is om bij de brandweer te zijn. Je krijgt uitgebreid de tijd om al je brandende vragen te stellen en natuurlijk een drankje te doen na de oefening.

Dus, wil je iets betekenen voor de Nederweerter gemeenschap én wil je deel uit maken van een hecht team wat bestaat uit heren én dames? Neem dan vandaag nog contact met op en ontdek hoe jij het verschil kunt maken als brandweer vrijwilliger bij brandweer Nederweert!

Stuur een e-mail naar: vrijwilliger@brandweernederweert.nl. Of bel postcommandant Henk Stals tel.: 06 51 83 34 92. Meer informatie op www.brandweernederweert.nl 


Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie