Skip to content

Vijfde ‘Omloop van de Peelrijt’ komt er weer snel aan

Redactie
18 mei 2024 | 10:00

Advertentie

Op zondag 26 mei staat in Someren de Omloop van de Peelrijt op het programma. De wedstrijd wordt georganiseerd door TWC De Zwaluw, onder auspiciën van de Nederlandse Wielren Bond (NWB). Deze wedstrijd met het karakter van een klassieker wordt verreden op een groot open parkoers van ruim twaalf kilometer in het buitengebied van Someren. De start en finish is gelegen in het centrum van Someren, op de Floreffestraat. Iets na 14.00 uur wordt deze finish verwacht.

Omloop van de Peelrijt

Er is startgelegenheid voor amateurs, masters en ook junioren met zowel KNWU als NWB licentie. Maar ook alle renners, die aangesloten zijn bij de WFN-wielerbonden kunnen starten. Mocht je geen licentie hebben, dan kun je nog een daglicentie kopen.

Programma
Om 12.00 uur start de wedstrijd over 98 kilometer. Verwachtte aankomst: 14.15 uur. Na een geneutraliseerd gedeelte, worden zeven ronden van 12,2 km afgewerkt. Daarna gaat het weer richting de Floreffestraat.

Inschrijven. Wacht niet!
Inschrijven kan tot en met 20 mei via de websites van NWB (www.wielrenbond.nl) of TWC De Zwaluw (www.twcdezwaluw.nl). De inschrijving is alleen geldig als ook de kosten zijn betaald. Vanaf dinsdag 21 mei zijn extra kosten verschuldigd, want dan is de voor-inschrijving gesloten. Kijk op de websites voor de gedetailleerde info en de kosten.

Ploegenklassement
Er kan ook per ploeg worden ingeschreven, minimaal drie renners en maximaal acht renners. Hiervoor zijn extra prijzen.

Deelnemers
Vorig jaar won de Belg Fabio Porco uit Genk. Hij had na 2:14,54 uur een voorsprong van 22 seconden op zijn landgenoot Matthias Krols en zijn broer Carlo Porco. In totaal stonden 48 renners aan de start van de editie in 2023. Het gemiddelde van de wedstrijd was toen 43,4 km per uur voor de winnaar.

Info
Voor meer informatie kun je bellen 0493-490746. Maar het is nog beter om te mailen naar info@twcdezwaluw.nl. Tot zondag 26 mei!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00

Advertentie