Skip to content

Dartteam De Kleine Winst 1 op weg naar Kampioenschap

Redactie
22 mei 2024 | 20:00

Advertentie

Het dartteam van Eetcafé de Kleine Winst kan volgende week donderdag kampioen worden in de Weerter Darts Competitie (WDC) 2e Divisie A. Ze roepen iedereen op om te komen kijken en hen aan te moedigen tijdens deze spannende laatste wedstrijden.

Dartteam De Kleine Winst 1

Even Voorstellen: Het Team
Het team bestaat uit acht enthousiaste darters: Nick Timmermans, Mark Ickenroth, Ton Bloemers, Frans Michon, Tim Kessels, Math Kessels, Ryanne Kessels en Ruud Kessels. De helft van het team bestaat uit de familie Kessels, die het dartvirus van hun vader Math hebben overgenomen. De passie voor darten ontstond op de zolder van de familie Kessels, waar regelmatig fanatiek werd geoefend.

Historie van het Team
Ryanne begon in 2003 bij Café ‘t Vlegelke en is 2 jaar later naar Grand Madeira in Nederweert gegaan. Twee jaar later volgden Math en Ruud, en weer een jaar later voegden Nick Timmermans en Tim Kessels zich bij het team. Na de sluiting van Grand Madeira in 2012 vonden ze onderdak bij De Kleine Winst, waar ze hun dartsavonden voortzetten. Na een uitstapje naar Pins & Pints keerde het team in 2019 terug naar De Kleine Winst, met nieuwe aanwinst Ton Bloemers, een ervaren eredivisiespeler.

Bijzondere Tijden
Tijdens de coronapandemie kreeg het team versterking van Frans Michon, schoonvader van Ruud en een enthousiaste darter uit Klimmen. In 2023 werd het team verder versterkt door Mark Ickenroth, afkomstig uit Swalmen.

Op Weg naar het Kampioenschap
Het team van De Kleine Winst staat momenteel bovenaan in de WDC 2e Divisie A met 96 punten, gevolgd door DC De Colibri uit Altweerterheide met 83 punten. Om kampioen te worden, heeft het team nog slechts 4 punten nodig in hun een-na-laatste wedstrijd tegen Pins en Pints 5 op donderdag 30 mei 2024. Het belooft een spannende derby te worden!

Hoogtepunten van het Seizoen

Gegooide 180’ers:

Nick Timmermans: 2
Ton Bloemers: 1
Mark Ickenroth: 1
Tim Kessels: 1

100+ Finishes:

Mark Ickenroth: 148 / 114
Nick Timmermans: 113 / 100
Ruud Kessels: 102

Kom allemaal kijken en steun ons team op weg naar het kampioenschap! Het belooft een onvergetelijke avond te worden. Tot dan!” aldus een enthousiast team DC De Kleine Winst 1

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie