Skip to content

Lincy Bruijnen wint streekproductenpakket ter waarde van 50 euro

Redactie
22 mei 2024 | 11:00

Advertentie

Het is alweer even geleden dat het gezellige evenement ‘Loeren bij de Boeren‘ plaatsvond in Nederweert en Meijel. Tijdens dit evenement werden bezoekers uitgedaagd om te raden hoe snel pony Suzie de ‘Boeren van Nederweert renbaan’ aflegde. Vandaag hebben ze het genoegen om aan te kondigen dat Lincy Bruijnen uit Koningslust de gelukkige winnaar is van het streekproductenpakket ter waarde van 50 euro.

Lincy Bruijnen wint streekproductenpakket

Lincy wist de tijd van pony Suzie nauwkeurig te raden en wint hiermee een pakket, samengesteld door Boerderijwinkel bi-j Chantalle uit Ospel, gevuld met heerlijke streekproducten uit de regio.

Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar de tijd van pony Suzie, bekijk het in het onderstaande filmpje.

Gefeliciteerd, Lincy! We hopen dat je volop geniet van de smakelijke en ambachtelijke producten uit de regio,” aldus de Boeren van Nederweert.

Geregeld wordt er een quizvraag gepubliceerd op Nederweert24. Door op deze vraag te antwoorden maak je kans op een leuke prijs! Je hebt een week de tijd om het antwoord in te sturen. Daarna wordt het antwoord bekend gemaakt middels een persbericht. De prijswinnaar zal via de mail op de hoogte gesteld worden.

Boeren van Nederweert
De vereniging van Boeren van Nederweert bestaat nu acht jaar. Met allerhande activiteiten, waaronder de Boeren van Nederweert Quizvraag, laten de deelnemende agrariërs zien welke inspanningen zij leveren voor het welzijn van hun dieren en een gezonde leefomgeving. Welke keuzes zij maken om hun bedrijf te vernieuwen en levensvatbaar te houden. Maar ook hoe onmisbaar de agrarische sector in Nederweert is als voedselproducent en banenmotor.

Meer informatie vind je op www.boerenvannederweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Jacques-Hendriks-van-JVDIa-de-Fysioclub-met-pensioen v3
Een leven gewijd aan zorg voor ouderen
24 september 2024 | 19:30
Milan-veltrop
Voetbalt bij Merefeldia
24 september 2024 | 18:30
2024_09_24 Ladies Night bij Judiths Dance Point voor Toon Hermans Huis Weert2
Maak samen een vuist tegen kanker
24 september 2024 | 17:00
Opbouw kermis Weert 2024 dinsdagmiddag-6
Zes dagen kermis in de Weerter binnenstad
24 september 2024 | 15:42

Advertentie