Skip to content

Samen naar de markt, ontmoeten en contacten leggen

Redactie
22 mei 2024 | 17:00

Advertentie

Op zaterdag 1 juni organiseert Punt Welzijn voor de eerste keer “Samen naar de markt”. Iedereen die het fijn vindt om samen met anderen naar de Weerter markt te gaan is welkom. Je hoeft je hiervoor niet aan te melden. De groep verzamelt zich om 10:00 uur bij het BeekCwartier, Beekstraat 54. Van daaruit ga je samen de markt op tot ongeveer 11:30 uur.

Punt Welzijn

Samen naar de markt is voor iedereen in Weert en omgeving, jong en oud, die graag in gezelschap van anderen naar de markt wil gaan. Naast een rondje over de markt en mogelijk wat aankopen doen is er ook tijd voor een praatje. Vervolgens zal er in de loop van de ochtend een kopje koffie of thee worden gedronken. Ontmoeten en contact met andere mensen staat voorop deze ochtend.

Eenzaamheid
“Samen naar de markt” is een initiatief van Punt Welzijn en komt voort uit de coalitie ‘Eén tegen eenzaamheid Weert’. Alleen zijn en je soms eenzaam voelen hoort bij het leven. Op het moment dat je er echt last van krijgt voel je je niet meer verbonden met andere mensen. De invloed van eenzaamheid kan dan groot zijn, zeker wanneer het langdurig aanhoudt. Het leidt tot gezondheidsrisico’s, minder meedoen in de samenleving en een gevoel dat welzijn of geluk tekortschiet.

Iedere eerste zaterdag van de maand
Vanaf juni zal iedere eerste zaterdag van de maand “Samen naar de markt” plaatsvinden. De starts is steeds om 10.00 uur bij het BeekCwartier. Je bent niet verplicht om je aan te melden en kan meegaan wanneer het jou uitkomt. Zolang je maar graag anderen wil ontmoeten en samen over de gezellige Weerter markt wilt lopen. Ook mensen die moeilijker ter been zijn en met een rollator lopen zijn van harte welkom.

Vragen of meer informatie bel dan met Punt Welzijn 0495-697900 of mail via info@puntwelzijn.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_22 Brandende kliko Hillenraad Weert-1
Door snel ingrijpen is erger voorkomen
22 september 2024 | 16:47
2024_09_22 Herdenking bevrijding Weert 80 jaar - Johan Horst-9
Weert werd bevrijd door het Britse Suffolk
22 september 2024 | 14:25
2024_09_22 Zonnebloem Nederweert beleeft 100 jaar in 1 dag 9
Een geweldige middag
22 september 2024 | 13:40
2Gevonden Voorwerpen Voor de badeendjes op de Schoorkuilen
‘Verloren’ in ons mooie buitengebied
22 september 2024 | 12:30

Advertentie