Skip to content

Spannende Derby: MEOS Dames 2 Speelt Bekerfinale tegen Rapiditas Dames 1

Redactie
22 mei 2024 | 18:00

Advertentie

Het moment waar de dames van MEOS Dames 2 naar hebben uitgekeken is eindelijk aangebroken: Aanstaande zondag spelen ze de bekerfinale van Limburg! Dit wordt een bijzondere wedstrijd, want ze nemen het op tegen Rapiditas Dames 1. Het wordt een echte derby.

Spannende Derby

Een uitdagende tegenstander
Rapiditas is een bekende tegenstander voor de Dames 2 van MEOS. “We zijn elkaar al een aantal keer tegengekomen in de competitie en elke wedstrijd was een spannende strijd. Deze rivaliteit zorgt altijd voor een extra dosis spanning en enthousiasme, zowel bij de speelsters als bij de supporters. Hoewel de speelstijl van de teams soms verschilt, staan wij bekend om ons sportieve en respectvolle spel. We kijken er dan ook enorm naar uit om deze uitdaging weer aan te gaan en ons beste handbal te laten zien“.

Voorbereidingen
De afgelopen weken hebben ze keihard getraind om zich voor te bereiden op deze belangrijke wedstrijd. Iedere training hebben ze de tactieken verfijnd, de conditie aangescherpt en de teamgeest versterkt. “We zijn vastberaden om alles te geven en het beste van onszelf te laten zien op het veld”.

Kom aanmoedigen!
De dames willen jullie allemaal uitnodigen om ze te komen aanmoedigen tijdens deze spannende finale. Deze zal gespeeld worden op zondag 26 mei om 14:45 in Sporthal Aan de Bron in Weert. De toegang is gratis, dus mis het niet. “Tot zondag!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie