Skip to content

Verenigingenmarkt in Budschop op 1 juni

Redactie
22 mei 2024 | 12:00

Advertentie

De Dorpsraad van Budschop wil de wijk leefbaar en levendig houden. Daarom organiseren ze in samenwerking met diverse verenigingen die actief zijn in Budschop een gezellige ontmoeting op zaterdag 1 juni van 14.00 tot 16.00 uur op het Rochusplein. Hier willen ze iedereen eens laten zien wat de diverse verenigingen in Budschop te bieden hebben.

Budschop

Wat zou er allemaal nodig zijn om jou, je kinderen en kleinkinderen een uurtje te laten zwemmen bij ZPC Nederweert of de Reddingsbrigade Nederweert. Een activiteit organiseren bij Jong NL Budschop, Buurtvereniging St-Rochus, Waterscouting of KBO vereniging. De Dorpsraad of Collecte Bundeling Budschop, wat mag je daar van verwachten? Ze laten het allemaal zien op deze geweldige middag.

Zo kun je kloswerpen bij de Reddingsbrigade en leer je om iemand te redden. ZPC gaat een badmuts vullen met water. Hoeveel water zou er nodig zijn? De waterscouting komt met een boot zodat je het hijsen van de zeilen kunt oefenen. Verder zijn er nog een springkussen en diverse spellen. Onder het genot van een gratis kopje koffie of thee kun je een gesprekje aangaan met de diverse verenigingen. Er is ranja voor de kids. De buurtvereniging zorgt voor vers gebakken wafels.

Omstreeks 15.00 zal de prijsuitreiking plaatsvinden van de kleurwedstrijd. Er zijn mooie prijzen te winnen. Komt allen kijken en laat de verenigingen hun toekomst behouden.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie