Skip to content

Komende zaterdag… 24e Eller pleinfestijn Ell Niño

Redactie
23 mei 2024 | 10:00

Advertentie

Archieffoto: Ell Niño 2023 – Johan Horst Fotografie

Aanstaande zaterdag 25 mei is op het Scheijmansplein in Ell voor de 24e keer het gratis Eller pleinfestijn Ell Niño! Op het podium staan dit jaar de bands Sekund, Blue Monday, Kelvin Zhero, Baby Killed the Roses en Madison! Een goed gevuld programma met bands uit de regio. Van de echte rockmuziek tot een feestelijke afsluiting met tijdloze klassiekers, alles komt voorbij!

Ell Niño

Laat je daarnaast verrassen in de feesttent met haar geheime muziekbunker en doe mee aan het pauzekienen en mens erger je niet XL. Voor de jeugd is er weer een springkussen en schminkhoek!

  • 16:00 – Sekund
  • 17:30 – Blue Monday
  • 19:00 – Kelvin Zhero
  • 20:30 – Baby Killed The Roses
  • 22:00 – Coverband Madison

Kijk voor alle info ook op www.stichtingpopell.nl

Sekund
Ell Niño wordt geopend door de band Sekund, met Ellenaar Len Corstjens op gitaar! Verwacht rockmuziek van onder andere Joe Bonamassa, The Black Keys, Queens of the Stone Age en Black Sabbath!

Blue Monday
Deze vierkoppige coverband geeft graag gas met nummers van onder andere Skunk Anansie, Audioslave, Muse, Alter Bridge, Sam Fender, The Black Keys, Foo Fighters, Royal Blood en Nothing but Thieves. Maak je op voor een rockende show!

Kelvin Zhero
Na eerdere optredens op Ell Niño en Ell Paaso (onder de naam Henk Janssen) in 1998, 1999, 2001 en 2013 en een knallend optreden onlangs op Concert @ Siem keert Kelvin Zhero terug naar Ell. Alex Wurms, Vince Vanderloo en Eddie Claessens spelen vrijwel uitsluitend eigen werk, met een beduidend eigen smoel. Dit kenmerkt zich voornamelijk in de afwisselende intensiteit van de nummers. Rustige gitaarstukken worden opgevolgd door heerlijk scheurende riffs, intense gitaarsolo’s en het onmiskenbare stemgeluid van Vanderloo.

Baby Killed The Roses
De mannen van BloYaTop (Ell Paaso 2006 en Ell Niño 2012) keren terug onder een nieuwe naam, Baby Killed The Roses! Oude bekende, nieuwe songs, een nieuw album, een nieuw avontuur. We gaan terug naar de roots van de rockmuziek, met Mark Vergoossen, Paul Heuts en Eric Fox!

Madison
Ell Niño wordt knallend afgesloten door coverband Madison! De band bestaat uit 6 ervaren muzikanten die samen een geoliede machine van ijzersterk muzikaal niveau vormen! Met hun aanstekelijk enthousiasme en hoge fun-factor nemen de meiden en jongens van deze band je mee op een muzikale reis door de tijd, vol recente hits, tijdloze classics, meezingers, meeslepende medleys en mash-ups. Pop, rock, disco, soul, salsa, 100% NL en zelfs schlagers; Madison speelt het allemaal!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00
2024_10_05 Compititiedag Brandweer Limburg Noord 2024-29
Teambuilding onder de brandweerkorpsen
5 oktober 2024 | 18:30
2024_10_05 Ongeval kruising Hoofstraat Budschop Nederweert-3
Politie en ambulance ter plaatse
5 oktober 2024 | 17:57

Advertentie