Skip to content

Steun ons concept en word Vriend van de ruilwinkel

Redactie
24 mei 2024 | 11:28

Advertentie

Ruilwinkel ‘Vör Mekaar‘ bestaat alweer twee jaar en is sinds vorig jaar uitgebreid met een pluktuin. Vele honderden mensen in en buiten Nederweert weten inmiddels de weg naar de
Gutjesweg 8 in Budschop te vinden. Zo helpen we elkaar om verspilling tegen te gaan en mooie, bruikbare zaken en verse groenten en kruiden zonder geld te verwerven. Goed voor milieu en portemonnee.

Vriend van de ruilwinkel

Vrienden die ons financieel ondersteunen
De Ruilwinkel / pluktuin werkt met punten, die je krijgt door bruikbare zaken in te leveren. Met die punten kun je vervolgens weer zaken ‘kopen’. Op deze manier hebben ze dus geen inkomsten. Anderzijds zijn er natuurlijk wel vaste lasten. Daarom zijn ze afhankelijk van subsidies en donaties. Misschien spreekt het concept je aan en zou jij iets willen betekenen in de bestrijding van de onkosten. Voor een vast bedrag per jaar kun jij namelijk Vriend worden. Dit is al mogelijk vanaf € 25,- per jaar. Op de site www.ruilwinkelnederweert.nl vind je alle informatie over het concept en hoe je onze Vriend kunt worden.

Voel je welkom op de Vriendendag, zaterdag 22 juni van 10.00–13.00 uur
Alle Vrienden en uitdrukkelijk ook degenen die overwegen dit te worden zijn 22 juni welkom op de Gutjesweg 8. Je wordt dan onder het genot van een hapje en een drankje bijgepraat over de winkel en de tuin, er is een gastspreker en ze genieten van een gezamenlijke lunch.

In verband met de catering vragen we om je vóór 16 juni aan te melden via ruilwinkelnederweert@kpnmail.nl.

We zijn er ‘Vör Mekaar’
Misschien lijkt het je in deze tijd, waarin duurzaamheid, armoede en verbinding hoog op de agenda staan een mooi idee om Vriend van de ruilwinkel in Nederweert te worden. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan ons initiatief.

Met jouw hulp kunnen we met en “Vör Mekaar” blijven zorgen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie