Skip to content

Samen maken we muziek

Redactie
2 juni 2024 | 15:00

Advertentie

Samen muziek maken is het leukste dat er is. Als je in het schooljaar 2024-2025 in groep 4 of hoger zit, kun je na de zomervakantie beginnen met het ontdekken van de magie van muziek.

‘Starten met muziek!’

Tijdens deze lessen leer je samen muziek maken, oefen je voor verschillende concerten en maak je kennis met allerlei instrumenten. Een geweldige kans om nieuwe vaardigheden te leren en veel plezier te hebben!

De muzieklessen vinden plaats op donderdagavond in Nederweert-Eind en worden gegeven door Ester de Win, een ervaren leerkracht in het basisonderwijs. Voor slechts € 55 krijg je een heel schooljaar vol muzikale avonturen.

Aanmelden kan tot 5 juli 2024 via blokfluitles@harmoniepromusica.nl. Ze hopen je na de zomervakantie te zien en samen muziek te maken!

Starten met muziek!‘ is onderdeel van YoungONE: een samenwerking van de drie harmonieën binnen gemeente Nederweert: Harmonie Melodie der Peel, Harmonie St. Joseph en Harmonie Pro Musica.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie