Skip to content

Wessel van de Vorst en Juul Linsen beklimmen Alpe d’Huez voor de strijd tegen Kanker

Redactie
3 juni 2024 | 12:55

Advertentie

Deze week is het eindelijk zover! Wessel van de Vorst uit Weert en Juul Linsen uit Nederweert gaan de legendarische Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Op 6 juni doen zij mee aan Alpe d’HuZes, een evenement dat zich inzet voor de strijd tegen kanker. Om hun verhaal te delen en anderen te inspireren, hebben ze een speciale video gemaakt die hun avontuur documenteert.

Wessel van de Vorst en Juul Linsen

AlpeHeroes
Juul en Wessel delen hun trainingsavonturen, uitdagingen en successen onder de naam @Alpeheroes. In aanloop naar hun deelname hebben ze deze inspirerende video gemaakt die een diepgaand inzicht geeft in hun persoonlijke motivatie, de intensieve voorbereiding en de emotionele lading achter hun deelname. Met deze video hopen ze niet alleen hun verhaal te delen, maar ook anderen te inspireren om bij te dragen aan de strijd tegen kanker.

Voor mij is het beklimmen van de Alpe d’Huez niet alleen een fysieke uitdaging, maar ook een emotionele reis,” zegt Juul. “Onze video laat zien hoe belangrijk deze missie voor ons is en waarom we zo gepassioneerd zijn om fondsen te werven voor kankeronderzoek.”

Wessel voegt toe: “Elke bocht die we nemen, elke meter die we klimmen, doen we in het teken van hoop en doorzettingsvermogen. We hopen dat onze video mensen raakt en motiveert om te doneren, zodat we samen een verschil kunnen maken.”

Steun Onze Missie
Steun ons goede doel en help ons om ons streefbedrag te bereiken. Klik op de link om te doneren en samen de strijd tegen kanker aan te gaan. Volg onze reis en blijf op de hoogte van ons avontuur terwijl we ons voorbereiden op de beklimming van onze levens! #AlpeDHuzes #AlpeHeroes #SamenSterkTegenKanker

De Alpe d’HuZes vindt plaats op 6 juni en donaties kunnen worden gedaan via hun persoonlijke actiepagina op de website van Alpe d’HuZes.

Advertentie

2 Reacties

  1. Hoe schijnheilig kun je zijn. De Alpe d’Huez beklimmen tegen de strijd tegen kanker. Echter je buurtbewoners bekankeren/bestoken met de schadelijke uitstoot van houtrook.
    Ik ben niet zuur, niet vervelend. Ik maak me zorgen om onze gezondheid.
    Zorg eerst dat de lucht in de buurt schoon blijft.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie