Skip to content

MiniRok in Stramproy

Redactie
5 juni 2024 | 19:00

Advertentie

Enthousiasme, liefde voor muziek en festivals en ècht heel erg fijne 14 voorgaande edities heeft de organisatie besloten om gewoon heel hard met MiniRok door te gaan ondanks doorgekomen pandemieën en organisatorische uitdagingen. Dus ‘buckle up’: op vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni gaat het weer gebeuren, de 15e edititie van MiniRok! Twee dagen livemuziek en oergezelligheid in Stramproy! 

MiniRok

MiniRok 2024 dus. In een nieuw elan met een andere opzet waarbij livemuziek nadrukkelijk aanwezig is maar waarbij nog meer aandacht geschonken gaat worden aan een festivalopzet waar iedereen aan zijn trekken komt, als je nu voor dat ene bandje komt, de festivalsfeer, gezelligheid of gewoon er lekker op uit wil, we willen het allemaal op een intiemere manier brengen dit jaar.

Op vrijdagavond 28 juni starten ze met het succesvolle recept van de Tribute avond waarbij GoodSouls MiniRok 2024 zal aftrappen met de beste alternatieve rockcovers, Sonic Temple die The Cult zal doen herleven en de allerbeste Muse tribute band die er in Europa te vinden is zal afsluiten: Musest. Niet geheel onbelangrijk, de muzikale omlijsting van de avond is in de handen van Dico Haro.

Vanaf zaterdagmiddag 29 juni staan er 4 bands op het programma waarvan lokale helden Jane Doe de spits gaan afbijten, Sonic Whip zal laten zien en horen waarom zij een van de meest veelbelovende jonge bands in Nederland zijn, The Experimental Tropic Blues Explosionvanuit België wederom neerstrijkt in Stramproy met hun meest aanstekelijke vorm van intense bluesrock en Killesjaaj uit België komt laten zien hoe je muzikaal bevlogen onbekendere nummers van bekende artiesten eert. En of dat nog niet alles is: The Vinyl Twins zullen deze festivaldag alles naadloos mooi aan elkaar lijmen waarbij geadviseerd wordt om zelfs je dansschoentjes bij de hand te hebben!

Twee dagen festival in Stramproy met een programma waar we als organisatie stiekem toch wel heel blij mee zijn!  Het gaat weer een prachtig MiniRok jaar worden in Stramproy, helemaal van overtuigd!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38
default
Maandag lezing
5 oktober 2024 | 19:00

Advertentie