Skip to content

Commotie tijdens feestreisje M6 Merefeldia, ‘van het verhaal klopt helemaal niks’

9 juni 2024 | 17:01

Een reisje van het zesde elftal van voetbalclub Merefeldia Nederweert is volgens De Limburger uit de hand gelopen. De politie van het Griekse eiland Kreta haalde volgens de krant zestien leden van boord na misdragingen tijdens de vlucht. Echter zeggen de betrokkenen zelf dat het verhaal niet klopt wat naar buiten is gekomen.

Merefeldia

De waarnemend voorzitter van de club benadrukt aan de Limburger dat het reisje geen uitstapje van de vereniging zelf is. Het elftal is kampioen geworden en viert dit weekend het einde van het seizoen op Kreta. Volgens De Limburger is de groep met 24 personen ingestapt op een KLM/Transavia vlucht. Acht personen zouden een vliegverbod hebben gekregen van de luchtvaartmaatschappijen. Er zou veel alcohol in het spel zijn geweest. De club wil met de desbetreffende personen in gesprek gaan over het voorval. ‘‘Het is onverstandig wat ze hebben gedaan. En hoewel de trip buiten de club om is georganiseerd, is dit geen visitekaartje voor Merefeldia”, zegt Van Nierop.

Reactie M6
Het desbetreffende team M6 vertelt tegen de redactie van Nederweert24 dat er van de verhalen die naar buiten zijn gekomen niks klopt. ”Er zijn 8 dronken jongens die mee moesten met de douane. Die hebben een waarschuwing gekregen. Ze waren na een kwartier weer bij de rest van de groep. Er is geen sprake van agressie geweest en het verhaal over het vliegverbod wat de krant schrijft klopt ook niet,” aldus het team in een reactie. ”De rest is alles saus.”

Advertentie

5 Reacties

  1. Beste voorzitter van Merefeldia, natuurlijk kan e.e.a. niet door de beugel maar onlangs vond er een vechtpartij plaats op het terras bij de Winst, hierbij waren leden van Merfeldia 1 betrokken, met een kort lontje, welke in de het kampioensteam “ut ierste” spelen.
    Dit samenzijn had wel te maken met de het vieren van het kampioenschap,worden deze spelers ook op hun gedrag aangesproken of heeft ook in deze een voorkeursbehandeling.?

  2. Dat geloof ik niet . De krant zat juist wat heb ik gehoord van trouwe kringen. . Groetjes Wil

  3. Je mag niet zuipen als je gaat vliegen. Overal bekend. Er kan vanalles gebeuren als je in de lucht bent. Of misschien anderen lastig vallen. Goed dat hun een waarschuwing hebben gekregen. Ik had ze niet meegenomen je kan toch wel een paar uur zonder alcohol…….

  4. Sausverhaal?! Tuurlijk gaan ze niet aan NW24 vertellen wat er meer is gebeurd dan alleen de drank, zou ik ook niet doen. Maar als de politie je meteen na aankomst oppakt, zegt dat wel dat er meer aan de hand is. Als ze steeds alleen dronken mensen moesten oppakken die vanaf NL daarheen gaan, kunnen ze een kamp opslaan. Vluchten richting Cherso zijn daarvoor berucht.

  5. Merefeldia kan zijn naam beter veranderen in Nederweert Anders wellicht?


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Burgernet_gezocht
Heb jij iets gezien?
18 oktober 2024 | 22:57
Hunted-2024-22
Maar liefst 150 deelnemers
18 oktober 2024 | 20:30
Merefestival-2025
Zet 27 en 28 juni 2025 in je agenda!
18 oktober 2024 | 20:00
Beau-Engbersen-Sport-bij-nederweert24
Sport bij Nederweert24
18 oktober 2024 | 19:30

Advertentie