Skip to content

Zomeravond met Harmonie Pro Musica en Zanggroep JEM in Eynderhoof

Redactie
9 juni 2024 | 18:00

Advertentie

Deze zomer kun je je opnieuw laten betoveren door de muzikale klanken van harmonie Pro Musica tijdens hun zomerconcert in Openluchtmuseum Eynderhoof. Na eerdere succesvolle edities zal het concert dit jaar plaatsvinden op zaterdag 22 juni 2024.

Zomeravond Eynderhoof

Het jaarlijks terugkerende evenement wordt georganiseerd door harmonie Pro Musica in samenwerking met Openluchtmuseum Eynderhoof. De prachtige ambiance van Eynderhoof zal gevuld worden met de melodieuze klanken van de harmonie, wat zorgt voor een onvergetelijke sfeer.

Naast de harmonieklanken zal er deze avond ook zang te horen zijn. Zanggroep JEM, bestaande uit drie enthousiaste dames, neemt de zang voor haar rekening. Deze groep heeft de afgelopen jaren op menig braderie en event gezongen, waaronder afgelopen jaar op het Eynder Pieck Festeyn. De samenwerking tussen Pro Musica en JEM is niet nieuw; tijdens het jubileumconcert in 2022 heeft het publiek hier met volle teugen van genoten.

Voor jong en oud
De avond biedt een afwisselend programma voor jong en oud, en voor liefhebbers van diverse muzieksoorten. Het belooft een geweldig spektakel te worden! Als inwoner van Nederweert en omgeving ben je van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn! De poorten van Eynderhoof openen om 18.30 uur, en van 19.30 tot ongeveer 22.00 uur kun je genieten van een exclusief voor deze avond samengesteld programma. De entree bedraagt €8,50 per persoon, inclusief een lekker kopje koffie of thee.

Noteer dit gezellige avondje uit alvast in je agenda, zodat je het zeker niet hoeft te missen. “Wij hopen je in ieder geval op zaterdag 22 juni te mogen begroeten en entertainen. Om alvast in de sfeer te komen, kun je een impressie krijgen van zangtrio JEM op hun Instagram-pagina“. Meer info over harmonie Pro Musica is te vinden op dienst Facebookpagina.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00
Omwonenden Kruisstraat klagen over verkeersoverlast
“Situatie loopt de spuigaten uit”
5 oktober 2024 | 20:38

Advertentie