Skip to content

Er kan gestemd worden voor de publieksprijs voor de Architectuurprijs 2024

Redactie
11 juni 2024 | 14:00

Advertentie

Jaarlijks organiseert de Stichting Architectuurlijk Weert de architectuurprijs voor Weert en Nederweert. Dit jaar is het thema: projectmatige woningbouw: meerdere in serie vervaardigde grondgebonden of gestapelde woningen.

Architectuurprijs 2024

Iedereen kan op een project stemmen en motiveren waarom men dit project gekozen heeft. Ga hiervoor naar www.architectuurlijkweert.nl en kies de knop ‘stemmen’. Het project met de meeste stemmen krijgt de publieksprijs.

12 genomineerden
Uit de ingezonden projecten zijn er 12 genomineerd. Deze worden vanaf 10 juni voorgesteld waarna iedereen een stem kan uitbrengen op zijn voorkeursproject en dit van een commentaar kan voorzien. De inzender van het meest pakkende commentaar belonen ze met een dinerbon van Restaurant Marrees. Er kan op de website gestemd worden tot en met zondag 23 juni 2024.

Ook stemmen op de weekmarkt
Traditiegetrouw staan ze op zaterdag 15 juni met een kraam op de weekmarkt in Weert (nabij Museum W aan de Markt). Hier kan ook gestemd worden door het publiek.

Op zondag 30 juni worden tijdens een feestelijke bijeenkomst vanaf 15.00 uur de winnende projecten bekend gemaakt. Dit vindt plaats in Hostellerie Munten, Wilhelminasingel 276 in Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

default
Denk mee over leefbaarheid van Nederweert-Eind
6 oktober 2024 | 14:49
Mussenbaan Staatsbosbeheer
Nationaal Park De Groote Peel
6 oktober 2024 | 11:00
Totalbody Sport 4
Hoe blijf je gemotiveerd in deze periode?
6 oktober 2024 | 10:00
Buurthuis Moesel in Weert vol met hobbyisten
Hobby Happening
6 oktober 2024 | 9:00

Advertentie