Skip to content

Geslaagde Kika-run in Leveroy

Redactie
15 juni 2024 | 17:30

Advertentie

Vandaag vond voor de tweede keer een Kika-run plaats in Leveroy. Dit is een samenwerking tussen Jong Nederland en de voetbalclub voor de jeugd binnen het dorp. De sponsorloop en kleine braderie werden flink bezocht, resulterend in hogere sponsorbedragen dan oorspronkelijk gedacht.

Kika-run Leveroy

Indeling
De sponsorloop werd verdeeld in drie groepen: de minioren, junioren en senioren. Elke groep startte op hetzelfde moment, maar rende elk verschillende tijden, startend bij 15 minuten en oplopend tot 45 minuten.

Geld voor Kika

De aanleiding voor het organiseren van de Kika-run is het grote verlies van Vera Coort binnen de Jong Nederland vereniging. Zij kreeg vorig jaar voor de tweede keer te horen dat ze kanker had. Zij heeft hier heel dapper en heel hard tegen gestreden en graag hadden wij deze dag samen met haar gevierd. Helaas heeft dit niet zo mogen zijn en heeft iedereen afscheid moeten nemen van Vera op 17 mei jongstleden.

Dit heeft als vanzelfsprekend een groot gat binnen de verenigingen achtergelaten. Daarom willen ze deze dag ter ere van Vera en alle andere kinderen die momenteel moeten vechten tegen deze verschrikkelijke ziekte organiseren om zo hopelijk een heel mooi bedrag te mogen doneren in hun naam aan Kika. “Wij willen er met zijn allen voor zorgen dat “onze” Vera niet vergeten zal worden! Er zal een wisseltrofee naar haar vernoemd worden en de volledige opbrengst van deze dag zal gedoneerd worden aan Kika.”

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_23 Winnaars van NederWEET bekend
Heeft jouw team gewonnen?
23 september 2024 | 20:45
Auto schiet door na botsing en belandt op oprit Burg. Greijmansstraat -1
Niemand raakte gewond
23 september 2024 | 18:47
2024_09_23 Politieactie zoektocht naar explosieven Zilvermeeuw Weert-2
Hulpdiensten waren maandag massaal ter plaatse
23 september 2024 | 16:32
Start aanleg hoogwaardige fietsverbinding Weert Nederweert-1
Een fietspad van vier meter breed
23 september 2024 | 15:00

Advertentie