Skip to content

NederWEET 2024

Redactie
30 juli 2024 | 15:29

Op zaterdag 7 september zal dit jaar de 5e editie van de spectaculaire gemeentekwis NederWEET plaatsvinden. Ga dus snel naar de website www.nederweet.nl en geef je team op voor NederWEET 2024!

NederWEET 2024

Geef je op als team en bepaal zelf met hoeveel mensen je meedoet. Het ideale team bestaat uit circa 15 personen. Geef bij je opgave ook aan voor welk doel je wilt strijden. Je kunt dit goede doel verblijden met een leuk geldbedrag. Het inschrijfgeld bedraagt €50,- per team.

Wat is NederWEET
Voor iedereen die graag mee wil doen maar nog niet precies weet wat NederWEET inhoudt een korte samenvatting. Samen met je zelf samengestelde team ga je van 15.00 tot 21.00 uur aan de slag met een reeks opdrachten. Die variëren van denk-opdrachten tot doe-opdrachten. De opdrachten zijn zeer divers en zijn daar waar mogelijk gerelateerd aan de gemeente Nederweert, maar ook algemene kennis wordt gevraagd. De kwis is geschikt voor jong en oud en speciaal voor kinderen zijn ook enkele leuke opdrachten bedacht.

Dus deel dit bericht met je vrienden, sportteam of buurtvereniging en meld je aan!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

flyer-10-sept-2023
Kermis-Weert-2023-fotos-zaterdag-Johan-Horst-29

Advertentie

Advertentie