Skip to content

Eerste editie van de ‘Jan/Ronald Velings Bokaal’ op zaterdag 7 september

Redactie
21 augustus 2024 | 21:00

Advertentie

Op zaterdag 7 september vindt de allereerste editie van de Jan/Ronald Velings Bokaal plaats. Dit evenement, dat voortaan jaarlijks zal worden gehouden, wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan Jan en Ronald Velings.

Jan/Ronald Velings Bokaal

Verschillende teams die op de een of andere manier betrokken waren bij Jan of Ronald zullen vanaf 17.00 uur bij voetbalvereniging Merefeldia strijden om de felbegeerde bokaal.

Toeschouwers
Toeschouwers zijn van harte uitgenodigd om het sportieve spektakel bij te wonen. Na afloop van de wedstrijden is er een gezellig samenzijn in de kantine. Voor slechts €25 kunnen bezoekers onbeperkt genieten van bier, wijn en frisdrank. Bovendien zal er een frietwagen aanwezig zijn om de honger te stillen.

De organisatie hoopt op een grote opkomst om Jan en Ronald, die ons helaas veel te vroeg zijn ontvallen, op passende wijze te eren. Kom dus allemaal langs en beleef een mooie avond vol sport en saamhorigheid!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Activiteitenprogramma oktober De Pelen
Voor jong en oud van alles te beleven!
30 september 2024 | 20:00
Huis-van-Nicolaas-in-Weert-2019-is-weer-geopend-36
Komende vijf jaar in Franciscus Huis Weert
30 september 2024 | 17:18

Advertentie