Skip to content

Open dag bij Dansrijck Nederweert | nieuw seizoen met proeflessen vanaf 26 augustus

Redactie
21 augustus 2024 | 10:00

Advertentie

Zondag 18 augustus was het open dag bij Dansrijck in Nederweert. In dit weekend voor Nederweert kermis kwamen veel geïnteresseerden kennismaken met Dansrijck en schreef een groot aantal cursisten zich al in voor de diverse proeflessen die in de eerste lesweek vanaf 26 augustus plaatsvinden.

Dansrijck Nederweert

Het aanbod bij dansschool Dansrijck in Nederweert is zeer veelzijdig: van stijldansen tot salsa en bachata, hiphop, ballet, kinderlessen voor verschillende leeftijdsgroepen, musicallessen, dansfit, zumba en zelfs een cursus hiphop voor mama’s. Zie www.dansrijck.nl voor het volledige programma.

Tijdens de open dag was er zoals altijd gelegenheid om ook zelf een dansje te wagen. Een aantal bestaande cursisten maakte van deze gelegenheid gebruik en maakte van de open dag een gezellig evenement.

Proeflessen en nieuw seizoen
Heb je de open dag gemist en ben je toch benieuwd naar het aanbod en de mogelijkheden? Kijk dan op www.dansrijck.nl en vergeet niet om je op tijd aan te melden voor een proefles in de week van maandag 26 augustus als het nieuwe seizoen van start gaat.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Activiteitenprogramma oktober De Pelen
Voor jong en oud van alles te beleven!
30 september 2024 | 20:00
Huis-van-Nicolaas-in-Weert-2019-is-weer-geopend-36
Komende vijf jaar in Franciscus Huis Weert
30 september 2024 | 17:18

Advertentie