Skip to content

Openingsexpositie atelier en expositieruimte Marcel van Hoef in Nederweert

Redactie
28 augustus 2024 | 15:00

Advertentie

In Nederweert opent kunstenaar Marcel van Hoef (Weert, 1967) op zaterdag 7 september zijn nieuwe atelier en expositieruimte bij zijn woonhuis met een grote expositie. Deze duurt t/m 29 september 2024. Recente schilderijen van hemzelf zijn te zien samen met werk van zes internationaal gerenommeerde collega-kunstenaars met beelden in brons, glas, porselein en mixed-media.

Marcel van Hoef in Nederweert

De deelnemende gastkunstenaars zijn: Studio Job, Henk Wolvers, Frans van Straaten en Luc Peters uit Nederland, Geir Nustad uit Noorwegen en Anne Büscher uit Duitsland. Ook de tuin wordt bij de tentoonstelling betrokken.

In zijn vorige pand te Roermond is Van Hoef in 2012 begonnen met het organiseren van een jaarlijkse expositie in het woonhuis en atelier. Deze traditie zet hij nu in Nederweert voort. Ook de tuin wordt bij de tentoonstelling betrokken. Het concept is dat hij elke editie zijn recente schilderijen combineert met driedimensionale kunstobjecten van wisselende collega-kunstenaars die hij waardeert, erkenning genieten en excelleren in hun vakgebied.

Informatie over de expositie is te vinden via de website www.ateliermarcelvanhoef.nl

Hier kun je de expositie-brochure te downloaden.

Vanaf 5 september zijn hier ook afbeeldingen van alle kunstwerken uit de expositie in een online-gallery te bekijken. Openingstijden: 7 – 29 september elke zaterdag en zondag geopend van 11.00 – 17.00 uur. Toegang is gratis en het betreft een verkooptentoonstelling. Op doordeweekse dagen is een privébezoek mogelijk op afspraak. Dit kan zowel individueel als in groepsverband tot maximaal 20 personen.

Adres:  Burgemeester Vullersstraat 41, 6031 CD Nederweert T: +31(0)622422840

Contact en informatie: www.marcelvanhoef.nl en www.ateliermarcelvanhoef.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
Tom vindt shoot-out het allerleukste om te doen
4 oktober 2024 | 20:00
2024_10_04 Huisdierzegening in Weert - Johan Horst-11
Ze kunnen er weer een jaar tegen
4 oktober 2024 | 19:37

Advertentie