Skip to content

Zeven katten in benches aangetroffen bij ingang Intratuin

Redactie
7 september 2024 | 13:00

Gisteren werd Dierenasiel de Beestenboel opgeschrikt door een melding dat er 7 katten in 6 benches voor de ingang van de Intratuin waren achter gelaten.

Dierenasiel de Beestenboel

In vier van de benches lag een briefje waarom de katten zijn achtergelaten. “Dit zijn in een keer nog eens 7 extra diertjes die onze zorg nodig gaan hebben. Als je bedenkt dat er momenteel zeker al 80 kittens op een nieuw thuis zitten te wachten is dat even slikken“, meldt het dierenasiel op Facebook.

Omdat dit niet de manier is om van je katten af te komen zoekt het dierenasiel mensen die iets gezien hebben, de katten herkennen of op een andere manier hier iets meer van weten. Voorlopig krijgen de katten alle zorg die ze nodig hebben bij de Beestenboel. Zodra de katten mogen worden herplaatst zal dit ook worden gemeld via de Facebookpagina van de Beestenboel.

Heb je meer informatie? Dan kun je bellen naar 0495-563981.

Advertentie

7 Reacties

  1. Neem dan geen (kat of katten) in huis.
    Zoiets heet anti huisdier.

  2. zulke mensen zouden nóóit meer een huisdier mogen hebben!!
    en minimaal een dikke boete !!

  3. Ik vind het erg voor de die katten die gewoon maar aan een tuincentrum wordt aangeboden maar ik hoop dat ze allemaal een nieuwe baasjes krijgen en nieuwe begin en deze mensen horen geen dieren te krijgen jullie moeten er achter komen waar deze katten vandaan komen

  4. Jullie zijn echt niet helemaal lekker door zo op zoek te gaan naar de eigenaar. Dit was een wanhoopsdaad van iemand die juist wel van zijn dieren hield. Er zijn er ook zat die ze uithongeren, in een bos dumpen, vuilcontainer of de nek omdraaien…..en door zo op zoek te gaan werken jullie dit juist in de hand. Wat moet deze persoon denken dan? Had ik ze nou maar in een bos gedumpt want dan zaten ze niet achter mij aan? Goed bezig jullie……

  5. Iemand hield duidelijk van deze dieren (zien er goed uit, hebben allemaal een bench met warm dekentje, briefjes er bij etc), maar kon het niet meer betalen. Dan is het prima dat ze in een degelijke benches op een plek worden gezet waar het duidelijk is dat ze door mensen gevonden kunnen worden. Als katten afstaan aan een asiel geld kost en je hebt er 7 en je hebt het geld niet meer om er voor te zorgen, dan is dit een prima maar trieste manier van afstand doen.

    Als het asiel van Beestenboel eens een echte website had met afbeeldingen & info over dieren wat ze hebben zitten, dan zullen ze veel sneller dieren kunnen plaatsen. Nu moet je op Facebook zitten en zetten ze slechts heel af en toe wat plaatjes van dieren online. Niet raar dat je dan zoveel katten hebt als je het minimale doet om mensen te informeren over wat je hebt zitten….

    Mensen moeten eens minder van het slechte uitgaan en een beetje positiever over de medemens denken.

  6. Dezen mensen mogen nooit meer dieren nemen.
    Hoop dat ze dezen mensen op kunnen sporen.
    En dat ze een flinke boeten krijgen van de dieren politie.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_10 Ongeval spoorwegovergang Maarheezerhuttendijk in Weert-1
Aanrijding met persoon
10 oktober 2024 | 21:45
2024_10_10 Auto in greppel naast A2-2
Slachtoffer meegenomen naar ziekenhuis
10 oktober 2024 | 21:30
Sinterklaasintocht-Nederweert-2022-38
Meld je snel aan!
10 oktober 2024 | 20:30
2024_10_10 Nieuwbouw SJG Weert bereikt hoogste punt2
Er is een mijlpaal bereikt
10 oktober 2024 | 20:00

Advertentie