Skip to content

Jongeren ondernemersproject: ZomerOndernemer The Winter Edition

Redactie
9 september 2024 | 12:00
VitalikRadko – depositphotos.com

Vind jij het ondernemerschap interessant of loop je al langer rond met een bedrijfsidee? Dit is dé unieke kans! Tijdens ZomerOndernemer The Winter Edition krijgen jongeren tussen de 15 en 23 jaar uit Midden-Limburg de unieke kans om kennis te maken met het ondernemerschap. Dit doen zij door aan de slag te gaan met een eigen bedrijfsidee.

ZomerOndernemer The Winter Edition

StartUp Evenings, ondernemersworkshops en veel persoonlijke begeleiding
Het project bestaat uit zeven avonden te beginnen met twee StartUp evenings. Tijdens deze avonden krijgen de deelnemers de basis van het ondernemerschap mee van gecertificeerde ondernemerscoaches. Hierna volgen vijf ondernemersavonden waarin de deelnemers onder aan de slag gaan met hun eigen bedrijf. Elke avond staat een belangrijk ondernemersvraagstuk centraal. Hoe breng jij je product of dienst onder aandacht? Welke waarde bied jij je klanten en is je idee haalbaar? Tevens gaan we op bezoek bij een ondernemer uit de regio. In de tussentijd krijgen de deelnemers ondersteuning doormiddel van een gratis e-learning t.w.v 350. ZomerOndernemer The Winter Edition sluit 7 januari af met een feestelijke ondernemersmarkt. Hier krijgen deelnemers de kans om hun bedrijfsidee onder de aandacht van de bezoekers te brengen!

Bedrijfsidee en motivatie
Het enige wat je als deelnemer nodig hebt is een bedrijfsidee en een goede motivatie. De deelnemers zitten nergens aan vast en inschrijven bij de KvK is echt niet verplicht. Het gaat puur om jongeren te enthousiasmeren voor het ondernemerschap en vooral het te laten ervaren! Het project loopt naast de schooldagen, in de avonduren.

Eerste twintig deelnemers krijgen gratis startkapitaal
Dankzij de steun van de regio Keyport en landelijke sponsoren is deelname aan ZomerOndernemer The Winter Edition volledig gratis. Sterker nog, de eerste twintig deelnemers ontvangen zelfs een startkapitaal van maximaal € 200. Voor meer informatie, data en tijden bekijk de website.

Wees er snel bij!
Ken jij iemand die het ondernemerschap interessant vindt en woont of naar school gaat in de gemeente Roermond, Weert, Leudal, Nederweert, Maasgouw, Roerdalen of Cranendonck? Dit is dé unieke kans! Vol is vol.

Landelijk actief
ZomerOndernemer is een project van Stichting The New Entrepreneur en bestaat al sinds 2010. Het doel van het project is het ontwikkelen van ondernemerskwaliteiten bij jongeren en het bevorderen van zelfstandig ondernemerschap.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_10_10 De herfstvakantie beleef je in De Groote Peel Marijke Vaes Schroen
Activiteiten voor het hele gezin
12 oktober 2024 | 15:00
Stijn Douven
Stijn doet nu mee met De Muziekwedstrijd
12 oktober 2024 | 14:30
Hoge Notte
Een greep uit de vele leuke activiteiten
12 oktober 2024 | 13:03
68
Elke zaterdag een nieuwe aflevering
12 oktober 2024 | 12:00

Advertentie