Skip to content

Leergeld zoekt gedreven en enthousiaste fietsenmaker!

Redactie
11 september 2024 | 9:15

Stichting Leergeld Weert, Nederweert en Cranendonck helpt jaarlijks meer dan 1000 kinderen die in een minder financieel krachtige positie willen groeien en bloeien. De vrijwilligers zetten zich belangeloos is om deze kinderen in alle opzichten mee te laten doen in onze maatschappij.

Fietsenmaker gezocht

Deze kinderen hebben vaak geen fiets om mee naar school te gaan, naar de training of de vriendjes. De fietsenmakers zorgen voor een passende tweewieler en dragen zo een steentje bij aan de toekomst van dat kind. De fietsenmakers zorgen voor een veilige (tweedehands) fiets die ze gratis verstrekken aan kinderen die daarvoor in aanmerking komen.

De organisatie is dringend op zoek naar vrijwilligers met twee rechter handen
Door de grote aanvraag komen ze handjes tekort. Geen ervaring als fietsenmaker maar technisch handig en verstandig dan kan een ervaren collega je het vak zeker leren. Van de vrijwilliger wordt verwacht dat hij/zij tenminste 2 ochtenden per week in de werkplaats sleutelen. Dit gebeurt op de woensdag- en of donderdag van 09.00 – 12.00 uur in de werkplaats in Weert.

Het je interesse, stuur dan een kort bericht met je gegevens en motivatie naar info@leergeldweert.nl. Heb je eerst meer informatie nodig, laat dan je gegevens achter en we bellen je zeker terug.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Gevonden voorwerpen lachen of niet
Lachgascontainer, en 100m verder een dood schaap
14 oktober 2024 | 11:14
Kermis-Eynderhoof-Johan-Horst-4
Het seizoen loopt op zijn einde
14 oktober 2024 | 11:00
Screenshot
Koop je tickets nu
14 oktober 2024 | 9:15
2024_10_10 Beleef en fotografeer De Groote Peel in de herfst Nando Harmsen
Workshop van Nando Harmsen
14 oktober 2024 | 8:00

Advertentie