Skip to content

Twaalf winnaars uit Weert verdelen 1 miljoen euro van de Postcode Loterij

Redactie
12 september 2024 | 11:39

Goed nieuws voor twaalf winnaars uit Weert. Deelnemers die meespelen op postcode 6006SG (Tuurkesweg) verdelen met elkaar 1 miljoen euro. De twaalf geluksvogels die meespelen met de winnende postcode winnen bedragen van 66.666 euro tot 200.000 euro. Nicolette van Dam verrast de winnaars met het mooie nieuws.

Postcode Loterij

Gouden enveloppen
Nicolette is met haar team afgereisd naar de tweede winnende postcode van Postcode Loterij Miljoenenrace. De rode Postcode Loterij-bus stopt deze keer in Weert. Met twaalf goed gevulde enveloppen belde Nicolette bij de winnaars aan.

Mathilde en Theo spelen mee met drie loten en winnen daarmee maar liefst 200.000 euro. De winnaars vertellen: “We zetten een deel opzij voor de kinderen en Theo kan hierdoor wat eerder met pensioen. Geweldig!” Luc en Antoinette winnen met hun lot 66.666 euro. Blij vertellen de winnaars: “Een prachtig bedrag om te winnen, we gaan lekker op vakantie.” Ook Anneke en Pierre spelen mee en vallen in de prijzen. Met hun lot winnen ze ook 66.666 euro. Een grote verrassing, ze vertellen: “We gaan bijna op vakantie dus daar zetten we zeker de bloemetjes buiten. De auto is ook aan vervanging toe. Het geld krijgt een mooie bestemming!”

Te Land, Ter Zee en in de Lucht
De race om als snelste van de schans te suizen en de bel te luiden is in het legendarische Nederlandse televisieprogramma ‘Te Land, Ter Zee en in de Lucht’ in volle gang. Vanaf 31 augustus is het programma vier weken lang iedere zaterdag om 20:00 uur te zien bij RTL4. De uitreiking aan de winnaars in Weert is te zien tijdens het programma.

Miljoenenrace
Tegelijkertijd racen ambassadeurs Nicolette van Dam en Quinty Trustfull het land door. Zij reiken in maar liefst zestien postcodes een miljoen euro uit tijdens de Postcode Loterij Miljoenenrace. De eerste vier uitreikingen zijn wekelijks te zien in het programma Te Land, Ter Zee en in de Lucht. De Miljoenenrace eindigt spectaculair op 26 september, wanneer ambassadeurs Nicolette van Dam, Quinty Trustfull, Humberto Tan, Winston Gerschtanowitz, Gaston Starreveld en Caroline Tensen in één dag door het land reizen om deelnemers uit de overige twaalf winnende postcodes te verrassen met een miljoen euro. Meer informatie vind je hier.

Foto: Amy van Leiden Fotografie

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Angstaanjagende griezels en spannende figuren
14 oktober 2024 | 16:00
2024_10_14 Bart en Gunther tweede bij NK Dynamic Tennis Dubbel Klasse AB
Een fantastische prestatie
14 oktober 2024 | 15:00
Gilde Opleidingen en Brainport Industries College versterken techniekonderwijs 2
Nóg meer (jonge) mensen enthousiast maken
14 oktober 2024 | 14:01
Plattelandsappartementen Hoeve Lieshout
Mooie aanvulling op mogelijkheden die er al waren
14 oktober 2024 | 13:00

Advertentie