Skip to content

Nieuwe website voor Nederweert24 | Mooier, overzichtelijker, sneller…. beter!

Redactie
16 september 2024 | 15:16

Nederweert24 is verheugd om aan te kondigen dat de website een gloednieuw design heeft gekregen. De vernieuwde site heeft een frisse look, verbeterde functionaliteit en een nog betere gebruikservaring voor alle bezoekers, maar wel met behoud van de vertrouwde look en feel. In de afgelopen maanden is op de achtergrond hard gewerkt om de vernieuwde site op te bouwen. Hiervoor hebben we de handen ineengeslagen met Glendi Digital Solutions, tevens onze buren in het Mediahoeës Ni-jwieërt.

Nederweert24

Door de jaren heen
Wat in 2012 begon als een klein hobby-project van oprichter Harold Kuepers, werd al snel een professioneel mediabedrijf. Nederweert24 blijft zich doorontwikkelen. In 2018 lanceerden we namelijk zustersite meijel24.nl. In 2020 verhuisde de redactie naar het Mediahoeës op de Pannenweg in het pand van Drukkerij van Deursen waar een opnamestudio werd gerealiseerd. Daar worden videoprogramma’s opgenomen als; Sport bij Nederweert24, Waat Unne Kraom en Aan Tafel bij Nederweert24. Misschien heb je de afgelopen tijd al gemerkt dat de huidige site soms offline werd gehaald. Op die momenten was het team bezig met het testen van de nieuwe site-omgeving.

Verbeteringen
De nieuwe website van Nederweert24 heeft een modern en gebruiksvriendelijk ontwerp. Bezoekers zullen merken dat de site overzichtelijker en aantrekkelijker is. Het nieuwe design zorgt ervoor dat nieuwsartikelen, evenementen en andere belangrijke informatie nog gemakkelijker te vinden zijn. Nederweert24 kreeg verder ook een nieuwe ‘motor’. Hierdoor zal de site veel sneller zijn dan je gewend bent. Ook willen we onze adverteerders een nog beter podium bieden, is het lettertype aangepast, kreeg Nederweert24 een nieuwe overzichtelijke agenda, is er meer aandacht voor video, vind je een overzichtelijker menu, worden zoekopdrachten sneller en nauwkeuriger uitgevoerd én kun je het team van Nederweert24 belonen met een ‘kopje koffie’.

Ontdek en ervaar zelf
Nederweert24 blijft zich inzetten om de gemeenschap van Nederweert en omgeving van het laatste nieuws en relevante informatie te voorzien. Mede door input van onze lezers proberen we iets nieuws neer te zetten waar wij als team erg trots op zijn. En mede door onze trouwe adverteerders kunnen we dagelijks het laatste nieuws gratis aanbieden aan onze lezers. We hopen dit nog lang te blijven doen.

Ontdek zelf de nieuwe mogelijkheden en verbeteringen! We zijn erg benieuwd naar jouw feedback! Mail ons met jouw vragen en verdere ideeën via redactie@nederweert24.nl.

Het team van Nederweert24 (Harold, Anne, Kevin, Johan, John, Rick, Kieran, Edward en Richard) kijkt ernaar uit om jullie binnenkort te verwelkomen op de vernieuwde website.

Advertentie

3 Reacties

  1. Gefeliciteerd met deze mooie nieuwe Web-site. Ziet er prachtig uit en inderdaad veel overzichtelijker.
    Verdiend zeker een kopje koffie.

    Komt eraan!

    • Dankjewel voor de felicitaties en dankjewel voor het kopje koffie!

  2. fijne overzichtelijke site geworden
    en ook fijn dat er nu een nederweert24 app is
    zo heb je jullie altijd bij de hand


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Succesvol congres Europese carnavalsbonden in Weert 4
Opmaat naar het aankomende Vastelaovendseizoen
16 september 2024 | 21:02
Fotograaf Risse Groep
Kom jij speeddaten?
16 september 2024 | 19:35
Conceptplan voor toekomstig sportpark De Houwakker in Ospel
18 september aanstaande om 14.00 uur
16 september 2024 | 18:34
2024_09_16 Ongeval Astenseweg Meijel-1
Bestuurder bromfiets naar ziekenhuis
16 september 2024 | 18:03

Advertentie