Skip to content

Werkgroep presenteert conceptplan voor toekomstig sportpark “De Houwakker” in Ospel

Redactie
16 september 2024 | 18:34

De gezamenlijke verenigingen en dorpsraden van Ospel en Ospeldijk hebben begin dit jaar een werkgroep opgericht. Deze werkgroep kreeg de taak om een conceptplan op te stellen voor de ontwikkeling van het toekomstige sportpark “De Houwakker” in Ospel.

Conceptplan toekomstig sportpark “De Houwakker” in Ospel

Overhandiging van het rapport
Op 18 september aanstaande om 14.00 uur zal het rapport officieel worden overhandigd aan een vertegenwoordiging van het College van Burgemeester en Wethouders. Deze overhandiging vindt plaats in de kantine van RKSVO, waar ook een nadere toelichting op het rapport wordt gegeven. Hierbij zal de werkgroep het verzoek aan de Gemeente Nederweert toelichten om samen verdere stappen te zetten richting de realisatie van sportpark “De Houwakker”.

Breed draagvlak in de gemeenschap
Het conceptplan heeft een breed draagvlak binnen de Ospelse gemeenschap en wordt ondersteund door alle betrokken verenigingen, dorpsraden, hun leden en de inwoners van Ospel en Ospeldijk. De uitbreiding van het sportpark en de bijbehorende faciliteiten wordt gezien als een belangrijke verrijking voor de leefbaarheid en sociale cohesie in de regio.

Iedereen is welkom om de presentatie bij te wonen!
Werkgroep

De werkgroep kijkt uit naar de bijeenkomst op 18 september en naar het begin van een constructief overleg met de Gemeente Nederweert over dit onderwerp.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

flyer-10-sept-2023

Advertentie

Advertentie