Skip to content

27e Editie van de Greep naar de Hoorn onder ideale omstandigheden in Weert

Redactie
17 september 2024 | 20:00

Stichting Weerter Bedrijven Competitie organiseerde afgelopen zaterdag de 27e editie van de Greep naar de Hoorn vanuit de Bosuil in Weert. Bij de Bosuil is vrijdag hard gewerkt om het gebouw helemaal in orde te maken, zodat het evenement weer op de tweede zaterdag van september plaats kon vinden. Het is de tweede keer dat het evenement vanuit de Bosuil werd gestart.

Greep naar de Hoorn

De Greep naar de Hoorn wordt georganiseerd door de Weerter Service Clubs, geholpen door o.a. Scouting Tungelroy, Brandweer Stramproy en diverse sponsoren. Gedurende de dag zijn er 14 spellen op diverse plaatsen in Weert, waarbij dit keer onder andere gebruik is gemaakt van uitzendingen van Weert FM, zwembad De IJzeren Man, Molenakkerpark, Blauwe Meertje en College Weert. Het weer was zaterdag uitstekend en in het zonnetje was het goed vertoeven. De prijsuitreiking werd dit jaar op energieke wijze verzorgd door Paul Hannen. Voorzitter Rob Verbrugge kijkt terug op een zeer geslaagd evenement.

Het doel van is niet alleen om geld te verzamelen voor goede doelen in Weert en omgeving, maar ook om een mooie dag te organiseren voor de 37 teams die dit jaar hebben meegedaan. Met deze editie werd er wederom EURO 25.000 voor goede doelen opgehaald.

De top 3 van 2024
Trespa International;
Lammers Beton; en
Junior Kamer Weert.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

VitalikRadko - depositphotos.com
Inbraak Altweerterkapelstraat in Weert
17 september 2024 | 20:30
De neven Peeters helpen Nederweert verduurzamen - 2
Plan een vrijblijvend adviesgesprek
17 september 2024 | 20:04
Lynn-de-Wit
Handballen en dansen
17 september 2024 | 18:30
Gemeentehuis-Nederweert-1
Te hoge geurbelasting en gezondheidsrisico’s
17 september 2024 | 16:50

Advertentie