Skip to content

Bak met kittens gedumpt bij brievenbus dierenpension Nederweert

19 september 2024 | 11:10

Bij Dierenpension Eilers in Nederweert is woensdagavond een bak met drie jonge kittens achtergelaten. Het team vindt het naar eigen zeggen een ”ongelooflijk bizarre actie‘.

Kittens

Volgens het pension is het belangrijk dat de moederpoes snel terugkeert naar haar kittens. Eilers doet dan ook een oproep op haar socials: ”Wil degene die rond half 8 vanavond, met de witte Audi A1 (kenteken duidelijk te zien op camera!), een witte bak met 3 kittens bij onze brievenbus heeft neergezet, ook even de moederpoes afgeven a.u.b.? We stellen geen vragen, zolang je de moederpoes maar brengt, de kittens hebben hun moeder nodig!

Reacties
Het pension krijgt door de oproep vele berichtjes waar men spulletjes en voeding aanbiedt. ”Lieve mensen, bedankt voor al jullie berichtjes, We hebben geen kittenmelk/warmtelamp enz. nodig … Voeding en spulletjes in overvloed hier… We willen alleen de mamapoes

UPDATE: De kittens zijn per dierenambulance overgebracht naar het dierenasiel. Daar is een moederpoes waar ze bijgelegd kunnen worden. Het dierenpensioen bedankt op haar socials iedereen voor alle hulp en interesse welke aangeboden is.

Advertentie

31 Reacties

  1. Vreselijk vreselijk arme dieren haat mensen

    • Yup, ik haat ze ook!

    • Ze moeten die kattenhaters in een bak buiten zetten maar dan bij azc

    • Wat ben je nog waard als je 3 jonge kittens dumpt, ook nog eens zonder de moederpoes. Je verdient et niet om nog te leven. Onbeschrijflijk wreed en los van de Schepper. St.Franciscus zou zich in zijn graf omkeren bij zo’n afschuwelijke, laffe daad

    • Heel triest wat er allemaal gebeurd met deze jonge kittens mensen denk er overna als je een huisdier wilt

    • Haat mee

    • Helemaal mee eens. De mens wil niet deugen. Dieren zijn fantastische schepsels

    • Ze moeten het zelfde doen mèt de mensen die ze dumpen

    • Kan toch niet….als je zo met dieren omgaat, wil ik niet weten hoe je met mensen omgaat. Mij moet je niet tegenkomen.

  2. Als het kenteken bekend is, is de dader toch snel opgespoord? Een mooie straf: levenslang (van de kittens) alle kosten van deze katjes betalen, moederpoes in beslag nemen en levenslang dieren-houdverbod opleggen.

    • Zulke mensen. Moet schop. Onder hun kont. En verboden. Hun. Aanraking. Komen. Met. Dieren. En. Kenteken. Openbaar maken. Kijken. Hoe. Ziek geest. Kn simpel niet maken. Arme. Kittens. Hebben. Hu. Moet. Heel hard. Nodig. En moeder. Haar baby’s

    • Helemaal mee eens.

  3. Ze zouden die mensen in een bos moeten achter laten en niet meer de weg terug vinden kijken hoe dat voelt koud en kil en als je deze berichten bekijkt BRENG DE MOEDER POES!!!!

  4. Kenteken duidelijk te zien dan aangifte doen,mensen die zoiets doen ( als je dat nog mensen kan noemen) moeten flink aangepakt worden.

    • Helemaal mee eens

    • Mee eens

  5. Triest maar ze hebben teminste nog de moeite genomen ze daar neer te zetten.De container was erger maar het is een slechte actie.Als ze moeder niet brengen,dan als de sodemieter steriliseren.

  6. Ik hoop dat degene met het duidelijke kenteken nog een beetje hart heeft en moederpoes brengt.

    • Dat hebt U goed gezegt van een stel aso,s. Dit soort mensen zijn geen dieren waardig, allemaal op een onbewoond eiland zetten zonder eten en drinken, en geen mensen komen alleen maar dieren groot en klein. Die hun Niet met rust laten. Ik vind dit echt walgelijk en te gek voor woorden

  7. Wat erg,wij hebben zelf een poes waarvan de moeder na 2 dagen na de geboorte overleed.Luca,zo hebben wij haar genoemd werd door een “pseudo moeder poes” bijgevoed.na 6 weken werd het katje afgestoten.wij hebben haar opgehaald en met kunst en vliegwerk groot gebracht.Luca is inmiddels 13 jaar oud,zij heeft nooit geleerd hoe zich te verdedigen.met alle gevolgen vandien.Luca is een mensenpoes geworden.ze heeft een goed leven.ze slaapt op bed,ze eet als wij eten.ik doe een oproep aan de degene die deze katjes heeft gedumpt.aub laat de moederpoes bij haar jongen.wat je nu doet is erbarmelijk.je hebt een hart,anders had je de kittens niet bij het dierenpension gezet.je bent niet op de hoogte hoe een poezenleven in elkaar steekt.aub breng de moeder!!!

  8. Hoe meer men de mensen leert kennen hoe meer men van de dieren gaat houden!

    • Ben het helemaal met je eens!

    • Het enige en juiste antwoord

  9. Als je geen kitlens wil laat je poes dan steriliseren potverdorie zeg. De asielen zitten prop vol en daarvan een groot deel met kitlens. Mensen zijn steeds onveranderlijk qua hun dieren en willen vooral geen geld aan hun uitgeven en denken dat dit gedrag maar normaal moet zijn. En ze vergeten dat dieren GEEN materiële dingen zijn . Tjonge Tjonge asos.

    • Er moet zo snel mogelijk WETGEVING komen die bij dierenhaters en misbruikers DEZELFDE WETTEN toepast als bij mensen.
      Het moet gewoon simpelweg NIETS uitmaken of iemand een mens vermoord of een dier….
      Als je doorrijdt na een ongeval pleeg je een MISDRIJF .. Wat deze persoon deed bij deze kittens is EVENEENS HETZELFDE MISDRIJF !!!
      PRECIES HETZELFDE ! ik walgggg van deze mensen : gelijk de bak in !

  10. Harteloos, geen goed woord voor over!

  11. BRENG MOEDERPOES.
    Zij is doodongelukkig zonder haar kleintjes!
    Ze zal jou NIET meer vertrouwen!!
    Wanneer je haar brengt zal de dierenpolitie mischien NIET ingeschakeld worden met alle gevolgen van dien.

  12. Breng moederpoes alstublieft bij haar kleintjes!!!
    Zo triest dit!!
    Als je de mens leert kennen ga je van de dieren houden!!

  13. Ik snap niet dat je zulke schatjes zoiets kunt aan doen. En dat gebeurt veel!!! Walgelijk.

  14. De moederpoes kan ook dood zijn hé. Dan is het nog niet goed om die kleintjes te dumpen dat weet ik, maar het kan een reden zijn.

  15. Woorden schieten te kort..wel een dure audi rijden maar te beroerd om moeders te laten steriliseren? Er zou een verplichting moeten komen die je tekent als je een kitten adopteert. Niet alleen de lusten maar ook de lasten.
    Schaam je Audirijder.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Workshops-Weerter-Mannenkoor
Ontdek je stem!
19 oktober 2024 | 15:00
2024_10_19-Foto-bestuur-fondsen-en-ondernemers
De Deel’ in Antonius-Veste in Nederweert
19 oktober 2024 | 13:00
69
Elke zaterdag een nieuwe aflevering
19 oktober 2024 | 12:00
Vizier-op-Nederweert-Tweede-Wereldoorlog
Vizier op Nederweert, in de Tweede Wereldoorlog
19 oktober 2024 | 11:00

Advertentie