Skip to content

Auto in sloot na botsing met tractor op Lage Kuilen in Nederweert

Redactie
20 september 2024 | 18:39

Vrijdagmiddag, net na half zes, heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Lage Kuilen en de Karissteeg in Nederweert. Een personenauto met aanhanger en een tractor met een hooibalenwikkelaar erachter kwamen hierbij met elkaar in botsing.

Botsing met tractor op Lage Kuilen

De personenauto reed over de Lage Kuilen, komende vanaf de Bloemerstraat, terwijl de tractor over de Karissteeg reed. Op de kruising ging het mis toen de tractor de zijkant van de auto ramde. Door de klap belandde de personenauto in een sloot.

De bestuurder van de personenauto kon in eerste instantie zijn voertuig niet verlaten. Omstanders boden direct hulp en toen de ambulance arriveerde, kon de bestuurder onder begeleiding van het ambulancepersoneel uit de auto stappen. Hij is ter plaatse onderzocht. De bestuurder van de tractor bleef ongedeerd en kwam met de schrik vrij.

Hulpdiensten massaal opgeroepen
Bij het ongeval werden meerdere hulpdiensten ingezet. Twee ambulances, politie en de brandweer kwamen ter plaatse om de situatie onder controle te krijgen.

Het ongeval liet duidelijke sporen achter, met flinke remsporen op het asfalt en een olielek bij de tractor.

Advertentie

3 Reacties

  1. Dat krijg je als die tractoren zo hard mogen rijden…

    • zo mogen 30 rijden. maar kennelijk mag van franske niemand meer een fout maken. ook wel bekend als ongeluk. zullen we dan het hebben over de Ebikes die harder kunnen of nog niet eens hand uit steken ritsen etc in de buitengebieden. of de normale racende auto want met 60 kom je zo niet in de berm terecht. ach ja als sommige maar sommige mogen bashen. Niemand doet dit expres

  2. Dagelijks zie ik op binnenwegen en prov.wegen trekkerchauffeurs druk met hun telefoon. Net als bij ” eenzijdige” ongelukken zou de politie moet checken of voorafgaand aan het ongeval is gebeld


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie