Skip to content

Huidspecialiste Marly | Duurzaam ontharen-actie

Redactie
20 september 2024 | 11:00

Stel je voor: geen gedoe meer met scheren, harsen of epileren. Met de moderne IPL-ontharingsmethode van Nordlys is dit nu mogelijk. Veel klanten zeggen al na een paar behandelingen: “Waarom heb ik dit niet eerder gedaan?”

Huidspecialiste Marly

De kracht van IPL zit in het gebruik van lichtimpulsen die diep doordringen en het haarzakje vernietigen, waardoor er geen nieuw haar meer kan groeien. Het is een veilige, snelle en langdurige oplossing voor zowel mannen als vrouwen die ongewenst haar willen verwijderen.

Waarom meerdere behandelingen?
Haar groeit in verschillende fases, en alleen in de actieve groeifase is het vatbaar voor de IPL-lichtimpulsen. Daarom zijn er meerdere sessies nodig om elk haarzakje in de juiste fase te bereiken. Maar het resultaat is het waard: langdurig gladde huid zonder complicaties.

Of je nu kiest voor een kleine zone zoals het gezicht (ongeveer 20 minuten) of grotere delen zoals de rug of benen (60 tot 120 minuten), de behandeling is efficiënt en afgestemd op jouw behoeften.

Begin nu, om in de zomer haar vrij te zijn!
Wil je volgend jaar zomer zorgeloos genieten van een haarvrije huid? Dan is dit het moment om te beginnen! Plan je afspraak vóór 16 oktober en profiteer van mijn tijdelijke kortingsactie. Weet je iemand die ook baat heeft bij deze behandeling? Tip gerust vrienden of familie!

Maak nu een afspraak voor 16 oktober en profiteer van mijn kortingsactie. Natuurlijk mag je ook een vriendin/familie tippen over deze actie! Voorafgaand aan de behandeling ontvang je een gratis intakegesprek waarin ik je graag meer informatie geef en we samen de mogelijkheden bespreken.

Kijk hier voor meer informatie en maak snel een afspraak!

Marly Brands is al meer dan 30 jaar huidexpert. Wil je van jouw acne of couperose af? En wil je een mooie gezonde huid, met weinig rimpels? Of het nu gaat om een goede huidconditie, het duurzaam en selectief ontharen of het oplossen van huidproblemen zoals puistjes en rimpels. Verwen jezelf en laat jouw huid stralen!

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie