Skip to content

Rotary Club Weert organiseert 14e Rotary Filmavond

Redactie

Op woensdag 25 september organiseert Rotary Club Weert voor de 14e keer de Rotary Filmavond voor het goede doel in samenwerking met Gotcha! Cinema.

Widow Clicquot

De gekozen film die exclusief die avond in Gotcha! te zien is, is Widow Clicquot met in de hoofdrol Haley Bennett als de ‘Grande Dame van de Champagne’. Op haar twintigste trouwt ze met François Clicquot, erfgenaam van het bekende Clicquot-champagne-imperium. Wanneer François overlijdt, neemt weduwe (‘veuve’) Barbe-Nicole het wijnstokje over en is zij vastberaden om het erfgoed voort te zetten in een tijd waarin het verboden was om als vrouw een bedrijf te runnen.

Goede doel
De filmavond is voor iedereen toegankelijk die een mooie en interessante film wilt zien én tegelijk een goed doel wil ondersteunen. Entreekaarten zijn voor € 30,- te koop aan de kassa van Gotcha of bij één van de leden van Rotary Club Weert of mail naar info@rotaryclubweert.nl. Van iedere verkochte kaart gaat € 7,50 rechtstreeks naar de Stichting Weerter Minima. In de entreekaart is inbegrepen: een welkomstdrankje, hapjes tijdens de film en hapjes bij een gezellige nazit. Vanaf 19.30 uur is er een foto-moment op de rode loper. De film zelf begint om 20.00 uur. Bekijk hier de trailer.

Organisatie
De organisatie van deze avond is in handen van Rotary Club Weert in samenwerking met Gotcha! Cinema. Rotary Club Weert is onderdeel van een wereldwijd netwerk van vrijwilligers dat onder meer een goede onderlinge verstandhouding en vrede nastreeft door een wereldomvattende kameraadschap van mensen. Meer informatie over Rotary Club Weert vind je op de website.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Week-Tegen-Eezaamheid-Wandclub-Budschop-1
Kermis-Weert-2023-fotos-zaterdag-Johan-Horst-29

Advertentie

Advertentie