Skip to content

Keeping Moulin Blues Alive!

Redactie
23 september 2024 | 14:41

Donderdag 19 september organiseerde het Moulin Blues Festival Ospel een sponsoravond bij restaurant Diverso in Nederweert. De organisatie van het festival wilde onder andere aantonen wat de doelen van het festival zijn zoals het onder de aandacht brengen van de Bluesmuziek, het programmeren van “nieuwe bands’ en het vergroten van naamsbekendheid en dat geheel binnen eigen beheer. Dit is verder uitgewerkt in het beleidsplan.

Moulin Blues Ospel

Daarnaast werkt het festival al jaren samen met verschillende verenigingen die door werkzaamheden te verrichten voor, tijdens en na het festival een financiële bijdrage krijgen om zo bepaalde kosten te drukken of materialen aan te kunnen schaffen. Hierdoor helpen Moulin Blues en deze verenigingen elkaar en heeft dit een maatschappelijke meerwaarde voor de regio Nederweert en daarbuiten. Maar ook de vele vrijwilligers die bij de op -en afbouw helpen voelen zich betrokken bij het festival.

Het Moulin Blues Festival Ospel gaat het komende jaar haar 38e editie organiseren in haar 40-jarig bestaan. Al die voorgaande edities heeft de organisatie het festival weten te organiseren zonder enige vorm van subsidie maar wel met de noodzakelijke hulp van sponsoren en door eigen inkomsten. Enkele sponsoren zijn al jaren nauw betrokken bij het Moulin Blues festival. Hier zijn alle partijen dan ook erg trots op. Moulin Blues is vooral een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid en wil dit ook in de toekomst graag zo blijven. 

Dochters Eefje en Lieke Daamen, van wijlen programmeur Fons Daamen, zijn het gezicht geworden van de nieuw opgezette sponsorcommissie. Het Moulin Blues gevoel is van vader op kinderen overgegaan en Eefje en Lieke zijn blij en trots dat ze dit gevoel op deze wijze kunnen gaan overdragen. Dit kwam tijdens deze sponsoravond duidelijk naar voren. Deze avond zal een vervolg gaan krijgen. Op welke wijze dit gaat gebeuren is voor een later moment.

Het bestuur wil alle aanwezige huidige en mogelijke toekomstige sponsoren bedanken voor de komst, gezelligheid, vertrouwen en ook de nieuwe ideeën die zijn ontstaan op deze avond. Verder wil het bestuur Ruud Geuijen danken voor de geweldige opnames die zijn gemaakt ter ondersteuning van het overbrengen van het Moulin Blues gevoel. Ook café de Veugelier in Roggel dank voor het beschikbaar stellen van de locatie voor de opnames.

Last but not least willen het bestuur van Moulin Blues Ospel Restaurant Diverso bedanken voor het beschikbaar stellen van de ruimtes en de gastvrijheid. 

Mochten bedrijven geïnteresseerd zijn geraakt in mogelijke sponsoring of meer informatie willen krijgen hierover kan er contact worden opgenomen met sponsor@moulinblues.nl 

Meer nieuws over de line up van Moulin Blues 2025 zal snel worden bekendgemaakt.

Alles over Moulin Blues vindt je op onze speciale pagina op Nederweert24.

Advertentie

1 Reactie

  1. Altijd goed moulin blues ospel
    Moet wel blijven.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie