Skip to content

Arléne Uitvaart | Een persoonlijke koffietafel na de uitvaart

Redactie
24 september 2024 | 9:50

Bij veel uitvaarten denken mensen nog vaak aan een traditionele koffietafel met koffie en cake. Maar de mogelijkheden zijn tegenwoordig veel uitgebreider. De koffietafel is niet alleen een moment van samenzijn, maar ook een kans om het leven van uw dierbare op een persoonlijke en betekenisvolle manier te herdenken. Wij geloven dat elk afscheid een unieke invulling verdient, en ook de koffietafel biedt daar ruimte voor. In dit blog vertellen we u daarom graag meer over de verschillende mogelijkheden. 

Meer dan koffie en cake

Waar vroeger koffie en cake de norm waren, is er vandaag de dag zoveel meer mogelijk. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreide lunch, een high tea of zelfs een borrel met hapjes. Denk aan een buffet met favoriete gerechten van uw dierbare, zoals huisgemaakte soepen, broodjes of Mediterrane tapas. Het draait erom dat de koffietafel aansluit bij de persoonlijke voorkeuren van de overledene en de sfeer die u wilt creëren voor het afscheid. 

Een locatie naar wens
De koffietafel hoeft niet beperkt te blijven tot de gebruikelijke locaties, zoals een crematorium of zaal. U kunt kiezen voor een locatie die beter past bij de persoon die u herdenkt. Denk aan een sfeervol café, een restaurant, bij u thuis of zelfs een geliefde plek in de buitenlucht, zoals een strandpaviljoen of een park. Wij helpen u graag met het vinden van een locatie die aansluit bij uw wensen. Het belangrijkste is dat de plek zich prettig en vertrouwd voelt, en dat het de gelegenheid biedt om op een fijne manier herinneringen te delen, samen te zijn en het leven van uw dierbare vieren.

Of u nu kiest voor een traditionele setting of een meer eigentijdse invulling, wij ondersteunen u graag bij het creëren van een passend en persoonlijk afscheid, inclusief koffietafel.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op via info@arlene-uitvaart.nl of 0495 63 28 48. 

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie