Skip to content

Ladies Night bij Judith’s Dance Point voor Toon Hermans Huis Weert

Redactie

Judith’s Dance Point aan de Kessenichstraat 3 in Weert organiseert op zaterdag 12 oktober a.s. een speciale Ladies Night. Tijdens de Ladies Night zijn er stands, diverse workshops, een dansshow en er wordt een loterij gehouden waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan het Toon Hermans Huis Weert e.o.. De bezoekers worden verrast met een lekker glaasje prosecco, hapjes en aan het eind van de avond krijgt iedere bezoeker een speciale goodiebag.

Toon Hermans Huis Weert

In de dansschool staan eenentwintig stands van bedrijven en organisaties. Eén van de stands is van het Toon Hermans Huis Weert e.o. samen met de Stichting Weerterland weert Kanker. Samen vestigen zij onder andere de aandacht op ‘Lopen voor Hoop’, het wandelevenement dat op zaterdag 17 mei 2025 in Weert wordt gehouden. 

Het Toon Hermans Huis Weert en omstreken is een centrum voor leven met en na kanker. Het is een bijzondere ontmoetingsplaats met als leidraad Positieve Gezondheid en waar invulling wordt gegeven aan de kracht van aandacht. 

‘Lopen voor Hoop’ is een evenement waarin het leven, samen stilstaan bij en aandacht geven aan kanker centraal staan. Door deelname aan het evenement en door in actie te komen, maken we een vuist tegen kanker en wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk onderzoek in de strijd tegen kanker. Daarnaast wordt met dit evenement een bijdrage geleverd aan het leefbaar maken van een leven met kanker, zowel voor patiënt als naaste omgeving. 

Het Toon Hermans Huis Weert e.o. en de Stichting Weerterland weert Kanker zijn blij met de ondersteuning die zij krijgen van Judith’s Dance Point. Zij hopen dan ook dat de Ladies Night veel belangstellenden trekt.

De Ladies Night vindt plaats op zaterdag 12 oktober van 20.00 tot 23.00 uur bij Judith’s Dance Point aan de Kessenichstraat 3 in Weert. Entree bedraagt €5,- en reserveren kan via info@danseninweert.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Kermis-Weert-2023-fotos-zaterdag-Johan-Horst-29

Advertentie

Advertentie