Skip to content

Feestelijke dag op OBS Molenakker en taalschool TaleNT2

Redactie
25 september 2024 | 11:00

Op dinsdagochtend knipten twee stralende leerlingen, met veel enthousiasme, een lint door om de vernieuwde school op de Molenakker in Weert officieel te openen. Leerlingen, docenten en genodigden, vierden samen dit speciale moment. De heropening markeert het begin van een nieuw hoofdstuk voor de school, waar ruimte voor groei en samenwerking centraal staan.

OBS Molenakker

Openheid en samenwerking
De sterk verouderde inrichting heeft plaatsgemaakt voor frisse, moderne open ruimtes waar leerkrachten en leerlingen nu veel beter kunnen samenwerken. Naast de veranderingen voor de bestaande leerlingen, biedt OBS Molenakker 2 ook ruimte aan TaleNT2, een school waar nieuwkomers uit de regio Weert en Nederweert, de Nederlandse taal leren. Oekraïense kinderen, die eerder les kregen op de voormalige Van Hornekazerne, zijn nu onderdeel van deze school. 

Trots op vernieuwde school
Na de officiële opening gaven de leerlingen van OBS Molenakker, samen met de kinderen van TaleNT2, met trots rondleidingen aan de aanwezige gasten. Vol enthousiasme presenteerden ze de nieuwe leeromgevingen. Later op de avond kregen ook alle ouders de kans om de vernieuwde school te bewonderen. Zij waren onder de indruk van de veranderingen en zagen hoe de school klaar is voor de toekomst.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie