Skip to content

Huiskamer Nederweert viert 23-jarig bestaan met busreis en boottocht

Redactie
25 september 2024 | 14:00

Op 24 september vierde de Huiskamer Nederweert haar 23-jarig bestaan. Het is een traditie om elk jaar in september het bestaan van de Huiskamer te vieren. Daartoe wordt telkens iets speciaals voor de gasten en vrijwilligers georganiseerd.

Huiskamer Nederweert

Dit jaar is er een busreis naar Maasbracht en vervolgens een boottocht over de Maas en Maasplassen. Bij vertrek in Nederweert werden de deelnemers bijgestaan met een buslift om gemakkelijker te kunnen instappen. Een hele belevenis. De buschauffeur van Kupers was zeer behulpzaam en bracht iedereen veilig aan boord en naar Maasbracht. Na een drankje op het terras tegenover de bootterminal kon iedereen aan boord gaan van de rondvaartboot van Rederij Cascade. Gelukkig werkte het weer nog redelijk mee.

Aan boord was het genieten van een lekker stukje vlaai en koffie en werden de gasten getrakteerd op een drankje en een snack. Fèr Hendrix zorgde met zijn accordeonmuziek voor een uitstekende stemming aan boord. Er werd volop meegezongen. De gasten, uitgedost met een matrozenhoedje, genoten van de prachtige omgeving van de Maas en de waterplassen. Na de rondvaart werd de terugreis naar Nederweert voltooid. Iedereen kan terugkijken op een geslaagde en mooie middag.

“Een speciaal woord van dank willen wij uitspreken voor het Omgevingsfonds Windpark Ospeldijk, welke een zeer royale bijdrage hebben gegeven, waardoor deze busreis en boottocht mogelijk waren. Ook willen wij andere sponsoren bedanken, waaronder de Goede Doelenwinkel en Toneelvereniging De Krottepoffers, welke in het verleden de Huiskamer hebben gesteund.”

Advertentie

1 Reactie

  1. Geweldig dat jullie elke week een leuke en gezellige middag bieden aan deze mensen; en dat al weer 23 jaar. Proficiat aan bestuur en vrijwilligers.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Screenshot
De vereniging is enorm trots
26 september 2024 | 22:18
2024_09-26 Ongeval Geuzendijk Weert-1
Traumahelikopter ter plaatse
26 september 2024 | 22:04
Anabool-vs-katabool-Roeg-Kuijpers
Wat is het verschil?
26 september 2024 | 18:30
2024_09_26 Verhalenestafette Nederweert 2024-1
Week van Lezen en Schrijven
26 september 2024 | 18:07

Advertentie