Skip to content

Kermiswandelingen in Weert

Redactie

Samen met anderen gezellig langs alle attracties lopen en genieten van de sfeer van de Weerter kermis? Nieuwe mensen ontmoeten in een ongedwongen sfeer? Dat kan tijdens de kermiswandelingen 2024. Loop jij ook mee? 

Kermis

Punt Welzijn en het Bibliocenter gaan er, in het kader van de Week tegen Eenzaamheid, voor zorgen dat iedereen deze mogelijkheid heeft. Dit doen we door het organiseren van twee kermiswandelingen.

De kermiswandeling is voor iedereen die graag samen met anderen over de kermis wil lopen en wil genieten van al het licht, geluid, gedraai van de attracties, de lekkere geuren van de diverse eetkraampjes en de sfeer die de kermis met zich meebrengt. En op zoek is naar nieuwe contacten in een ongedwongen sfeer. Jong en oud is welkom! 

De kermiswandelingen vinden plaats op dinsdag 1 oktober, zowel in de middag als in de avond. Beiden starten bij het Bibliocenter, Wilhelminasingel 250 in Weert. De kermis is op dinsdag tot 14:30 uur prikkelarm. De middagwandeling zal gedeeltelijk onder dit moment vallen. 

Middagwandeling
Ze komen samen bij het Bibliocenter. Inloop is vanaf 13:00 uur. Hier staat een kopje koffie of thee voor je klaar.Rond 13:30 uur starten ze met de wandeling. Ze verwachten rond 16.00 uur terug te zijn bij het Bibliocenter.

Avondwandeling
Om 19.00 uur staat de koffie of thee klaar bij het Bibliocenter. Vanaf 19.30 gaan ze samen over de kermis wandelen. Rond 22.00 uur gaat ieder weer zijn eigen weg. Aanmelden is niet nodig.

Het hele programma van de Weerter Week tegen Eenzaamheid vind je op www.puntwelzijn.nl (onder Activiteiten- meedoen)

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Kermis-Weert-2023-fotos-zaterdag-Johan-Horst-29

Advertentie

Advertentie