Skip to content

Netwerkavond voor ondernemers: een avond vol inspiratie en praktische tips!

Redactie

Op 15 oktober organiseren AKRH Administratiekantoor en de Ondernemersvereniging Nederweert (OVN) een avond waar kennisdeling en netwerken centraal staan. Laat je inspireren door de sprekers, ontmoet andere ondernemers en ontdek wat er op je afkomt in het nieuwe jaar!

Wat kun je verwachten?
Tijdens deze avond delen twee boeiende sprekers hun expertise:

  • Martijn van HelvertPolitiek met een knipoog: Als voorzitter van MKB Limburg en eigenaar van lobbykantoor Meines Holla & Partners, biedt Martijn een unieke kijk achter de schermen van Den Haag. Hoe worden onderhandelingen gevoerd en wat betekent dit voor jou als ondernemer? Op een toegankelijke en humorvolle manier neemt hij je mee in de wereld van de politiek.
  • Roel HermansBelastingtips die je niet wilt missen: Roel, vennoot bij AKRH Administratiekantoor, presenteert het Belastingplan 2025 en legt uit welke fiscale veranderingen je kunt verwachten. Hij biedt praktische tips om slim het jaar af te sluiten en laat zien dat fiscaliteit allesbehalve saai is.

Na deze presentaties is er gelegenheid om, onder het genot van een hapje en drankje, te netwerken en nieuwe contacten op te doen.

Informatie
De netwerkavond vindt plaats op dinsdag 15 oktober vanaf 19.30 uur in Hotel Rosveld in Nederweert, Randweg West 9. Wil je je aanmelden? Stuur een e-mail naar: welkom@akrh.nl.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

Kermis-Weert-2023-fotos-zaterdag-Johan-Horst-29

Advertentie

Advertentie