Skip to content

Kermis Weert twee minuten stil voor overleden Hans van Tol jr. 

Redactie
28 september 2024 | 21:45

Het was vanavond om 20.00 uur twee volle minuten volledig stil op de kermis in Weert. Deze twee minuten stilte werden genomen ter nagedachtenis aan Hans van Tol jr., de 28-jarige exploitant die afgelopen nacht plotseling tot overlijden kwam.

Hans van Tol jr.

Het overlijden van Hans van Tol jr., ook wel Hansje genoemd, werd al eerder aangekondigd op de website van Kermis Weert. Ook de Nationale Bond van Kermisbedrijfhouders (BOVAK) plaatste op social media het bericht in diepe shock te zijn, en te leven vol ongeloof en met groot verdriet.

Ter nagedachtenis aan Hans van Tol jr. werd er daarom vanavond om 20.00 uur een moment van stilte ingelast en verzamelde een groot deel van de kermisgangers zich, samen met de familie en naasten van Hans van Tol jr., bij de Turbo Polyp. Ook burgmeester Vlecken en wethouder Ferrière waren hierbij aanwezig. Het was twee minuten lang volledig stil op het gehele kermisterrein.

Ook morgenochtend zal Hans van Tol jr. tijdens de Heilige Mis van 11:00 uur op de vloer van de autoscooters op het Kasteelplein worden herdacht.

Advertentie

Er zijn nog geen reacties geplaatst.


Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Advertentie

Foutje gespot?

Oeps, je hebt kennelijk een foutje gespot.
Fijn dat je ons op de hoogte brengt. Met een paar klikken kun je ons hierover een berichtje sturen. We doen ons best het foutje zo snel mogelijk te herstellen en je hiervan op de hoogte te brengen.

Advertentie

Advertentie

2024_09_28 Dierendag bij PetsCo Nederweert De leukste dag van het jaar1
Leuke en lekkere cadeautjes
28 september 2024 | 20:00
2024_09_28 Auto en bestelbus botsen op Ringbaan-Noord-1
Niemand raakte gewond
28 september 2024 | 19:05
Kaars
Respectvol eerbetoon aan overleden exploitant
28 september 2024 | 16:19

Advertentie